Am testat camera video auto NAVITEL R800

Am testat camera video auto NAVITEL R800


Dragi cititori, este evident ca in conditiile de trafic din Romania, o camera video auto este extrem de necesara. De aceea, m-am gandit sa va prezint NAVITEL R800, o camera video auto care se poate dovedi foarte utila in cazul unui acident in care e nevoie sa prezentati dovezi in legatura cu cine este vinovat. NAVITEL R800 are un design premium, cu insertii metalice, meniul este intuitiv si usor de utilizat si instalarea este foarte facila. Camera realizeaza clipuri cu rezolutie Full HD si poate face poze la o rezolutie de 12 MP. In plus, beneficiaza si de un flash foarte util daca doriti sa faceti fotografii noaptea. Display-ul cu diagonala de 4 inch are dimensiuni generoase, insa nu te incurca in timpul condusului. Navigarea prin meniuri este foarte rapida, datorita procesorului Novatek NT96655.
Alte functii ale camerei auto Navitel R800:
Inregistrarea in bucla permite camerei sa suprascrie fisierele cele mai vechi in momentul in care se umple cardul SD, astfel incat filmarea sa poata continua, filmuletele sunt stocate pe card in fisiere separate, cu durata de 3, 5 sau 10 minute, in functie de optiunea utilizatorului. Camera suporta carduri de memorie de pana la 256 GB.
O alta caracteristica importanta pentru o camera video auto este senzorul G (de gravitatie) care, in cazul unui impact, va salva automat inregistrarea intr-un folder nou care nu va fi sters in cazul inceperii unui nou ciclu de inregistrare.

Mai jos puteti vedea un clip realizat cu NAVITEL R800:

Specificatii Tehnice:

-Rezoluție Video digitală reală 1080P full HD, Unghi larg de vizualizare de 170° și rezoluție a imaginii de 12Mpx.
-G-sensor pentru detectarea mișcării: Captează și protejează imagini importante de la locul unui accident în caz de accelerare bruscă, frânare sau coliziune.
-Carcasa de metal face recorderul auto durabil în timp ce designul subțire îi menține un aspect elegant. Înregistrare în buclă continuă — fără pauze între fragmentele video.
-Operare ușoară în lumină slabă în modul de noapte.
-Înregistrare în buclă continuă — fără pauze între fragmentele video.
-Timp real și afișarea datei pe video și fotografii instantanee.
-Recunoaștere rapidă a cardului Micro SD/SDHC.
-Funcție de înregistrare automată la pornirea motorului.
-Instalare și utilizate portabile și convenabile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord