Test camera video auto NAVITEL R400

Test camera video auto NAVITEL R400


Asa cum am mai spus si in alte articole, datorita traficului infernal din orase si de pe sosele in tara noastra este foarte important sa aveti o camera de inregistrare in masina, acest gadget simplu va poate scuti de numeroase probleme in cazul in care aveti nevoie de dovezi pentru a stabili cine se face vinovat de accident atunci cand nu e clar cine a provocat coliziunea, asa cum se intampla de multe ori si in plus poate contribui si la protectia autoturismului dumneavoastra impotriva furtului sau vandalizarii.
Eu am testat camera auto DVR Navitel R400 si pot sa va spun ca e un produs care isi face treaba foarte bine si foarte discret, camera are rezolutie foarte buna, Full-HD si poate face si poze cu rezolutie de 12 MP. Instalarea e foarte usoara iar display-ul cu diagonala de 2.7 inch este suficient de mare pentru a vedea detaliile pe el si suficient de mic pentru a nu te incurca in timpul condusului.
Alte functii ale camerei auto Navitel R400:
Inregistrarea in bucla permite camerei sa suprascrie fisierele cele mai vechi in momentul in care se umple cardul SD, astfel incat filmarea sa poata continua, filmuletele sunt stocate pe card in fisiere separate, cu durata de 3, 5 sau 10 minute, in functie de optiunea utilizatorului. Camera suporta carduri de memorie de pana la 64 GB.
O alta caracteristica importanta pentru o camera video auto este senzorul G (de gravitatie) care, in cazul unui impact, va salva automat inregistrarea intr-un folder nou care nu va fi sters in cazul inceperii unui nou ciclu de inregistrare.
Modul de parcare (Advanced Parking mode) – cand acesta este activat camera video auto filmeaza si salveaza inregistrarile i atunci cand sesizeaza miscare in raza de actiune, chiar daca soferul nu e prezent in masina.

Mai jos puteti vedea un clip inregistrat cu NAVITEL R400

Specificatii Tehnice:

CPU MStar AIT8328P
microSD card up to 64 GB
G-Sensor
Auto Start
Parking mode
Recording format MOV
Video compression H.264
Video resolution 1920х1080 FullHD
Frame rate 30 fps
Image format JPG
Image resolution 12 MP
Lens type 4-layer glass lens
View angle 120°
Display
Screen Type TN
Screen Size 2.7″
Screen resolution 960х240

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord