Surse alternative de curent pentru casa ta

Surse alternative de curent pentru casa ta


In zilele noastre, viata omului pare sa nu decurga normal, fara electricitate. De la iluminat, la prepararea mancarii, functionarea aparaturilor de tot felul, tehnici medicale si comunicare curentul este omniprezent, iar lipsa lui paralizeaza totul. Imaginati-va troleibuzele paralizate pe linii de la un capat la celalalt al orasului pe caldura insuportabila? Ce s-ar face familiile fara frigidere vara? Dar aparatele medicale incremenite nu s-ar solda cu sute de pierderi de vieti omenesti in toata tara?

Oamenii de stiinta s-au gandit la surse alternative de curent: energia solara sau eoliana. Dar ce facem cand nu bate vantul sau nu este soare?

Cand avem invitati, iar cuptorul si masina de gatit electrice nu au cu ce se alimenta, ce este de facut? Mancarea facuta in casa este diferita de cea de la restaurant.

Atat in gospodariile particulare, cat si in institutii este nevoie imperioasa de generatoare diesel

pentru ca toate activitatile sa decurga normal. Nu putem sta fara paine, fara mancare, fara aer conditionat, fara apa rece pe canicula!

Energia electrica este indispensabila in anotimpurile calde si in cele reci, acasa si pe santiere.

De pilda, un generator sudura poate fi folosit oriunde datorita autonomiei sale. Niciodata nu se  va afla in imposibilitatea utilizarii, chiar in pustietate sau in mijlocul campului, va fi functional.

Epoca noastra se caracterizeaza prin tehnologizare, consumatorism si tendinta omului de a construi mult: blocuri, malluri, cladiri de birouri.

Un grup generator asigura energia electrica si in locurile virane pe care vor rasari cladirile noi, functionale si moderne. In constructii se lucreaza la foc continuu, uneori si noaptea pentru respectarea termenelor de dare in folosinta.

Oricat de constiinciosi ar fi muncitorii, fara generator electric nu ar putea sa tencuiasca, sa zugraveasca sau sa instaleze. Totul se desfasoara pe banta rulanta cand exista surse alternative de nadejde pentru alimentarea cu energie electrica.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord