Sanatate din natura

Sanatate din natura


Din cele mai vechi timpuri natura ne-a furnizat cele mai bune remedii impotriva bolilor si a degradarii organismului nostru.Fiecare planta are propriile beneficii asupra corpului uman precum si numeroase substante naturale produse de animale, pasari sau insecte sau alte forme de viata din natura.

O astfel de substanta, cu numeroase efecte benefice este mierea de albine. Aceasta este cunoscuta pentru efectele energizante si pentru cele antibiotice cat si pentru efectele negative asupra organismului pe care le poate preveni. Este totodata un bun indulcitor natural folosit de multe persoane in acest scop da si pentru efectele benefice oferite atat de aceasta cat si de efectele ceaiurilor narurale, rezultant o combinatie sanatoasa si gustoasa.

Un alt produs al albinelor este polenul crud. Putem spune cu siguranta ca aceasta substanta este cea mai benefica pentru organismul nostru, avand in compozitia sa toate substantele necesare bunei functionari a majoritatii functiilor organismului. Ajuta cu precadere la intarirea sistemului imunitar si la detoxifierea organismului dar si un bun trofic muscular. Polenul crud poate fi folosit ca un supliment alimentar impreuna cu mierea oferind un aport de efecte beneficie persoanelor.

Laptisorul de matca si pastura sunt alte subtante produse de catre albine si care, ca si mierea si polenul, au numeroase efecte asupra organismului uman. Laprisorul de matca este considerat ca ajuta la prevenirea imbatranirii si la intarirea organismului fiind folosit in zilele noastre la numeroase creme hidratante pentru piele. Laptisorul de matca ajuta de asemenea la reducerea nivelului de stes avand efecte benefice asupra sistemului nervos si la cresterea rezistentei organimului la efort fizic si psihic. Pastura este polenul fermentat in stup si reprezinta alimentul de baza al albinelor iar asupra organismului uman are beneficii in detoxifiere si intarirea sistemului imunitar.

Toate aceste substante, suplimente alimentare sunt produsul albinelor si putem spune asadar ca albinele, prin ceea ce produc, adus numeroase beneficii asupra oamenilor si reprezinta o parte importanta a naturii pe care trebuie sa o protejam si sa o respectam pentru a ne bucura oricand de beneficiile aduse.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord