Inele de logodna moderne, apreciate in 2017

Inele de logodna moderne, apreciate in 2017


Moda in materie de inele de logodna este si ea in continua schimbare, chiar daca un diamant unic (un Solitar) va ramane mereu in tendinte, indiferent ce propuneri au pentru viitorii insuratei, ce sunt inca in faza legamintelor de iubire, designerii de bijuterii de acest gen.

Cu toate acestea, orice logodnica isi doreste sa primeasca un inel special, creat cu migala doar pentru ea, care sa spuna ceva despre stilul pe care il prefera, despre personalitatea sa.

Asadar, o buna idee de care ar trebui ca sa tina seama un barbat care vrea sa ii faca o surpriza de proportii iubitei sale, cand o va cere in casatorie, este aceea de a comanda unui bijutier priceput un inel de logodna care sa fie in tendinte, dar si sa aiba ceva particular, acel quelque chose care il face unic.

Care sunt tendintele 2017 in materie de inele de logodna?

In primul rand inelele ce au in centru un diamant mare si de jur imprejur o centura de alte diamante mai mici, destinata a crea iluzia ca piatra pretioasa principala este mult mai mare decat in realitate.

Sub influenta simbolisticii asiatice, dar si a celei occidentale, baza pe care sunt montate diamantele respective este din aur alb si are o forma octogonala.

O varianta a acestui tip de inel de logodna, foarte in trend anul acesta, este aceea in care diamantul central este astfel prins de corola de diamante mai mici incat el ajunge ca sa fie pus in valoare din orice unghi ar fi privit.

Designerii de bijuterii mai propun celor interesati si niste modele foarte moderne de inele de logodna din aur alb sau platina care prezinta nu una, ci doua pietre. De preferinta una colorata (un rubin, un smarald) care se alatura fericit unui diamant alb sau intr-o nuanta de roz pal.

O femeie a zilelor noastre va aprecia cu certitudine un inel de logodna iesit din tipare, precum ar fi unul cu un diamant negru ca pasiunea. Combinat cu aurul galben sau chiar alb, cu sau fara o centura de mici diamante de jur imprejur, o sa il indragesca cu siguranta.

Alege pentru logodnica ta un inel cu blazon

Pentru logodnicele care si-ar fi dorit ca sa traiasca in vremurile medievale cu printi si printese, in castele impunatoare, un inel care aminteste de blazoanele familiilor celebre de odinioara nu poate fi decat o alegere fericita.

Chiar daca in epoca actuala nu toate familiile mai au un grupaj simbolistic reprezentativ, de ce sa nu isi imagineze viitorul sot modern unul, singur ori cu ajutorul unui designer talentat, pentru viitoarea familie ce se va constitui? Un blazon pe care generatiile viitoare sa il primeasca drept mostenire pretioasa.

Inclusiv un model special creat cu ajutorul diamantelor si al altor pietre pretioase si/sau semipretioase (safire, smaralde, rubine, ametiste), poate ca sa fie cu adevarat un blazon la purtator sub forma un inel foarte-foarte special, o promisiune pentru o casatorie viitoare extrem de solida, ce nu se va destrama la prima piedica intalnita in cale.

 

 

 

+ There are no comments

Add yours