Huawei primește recunoașterea EISA pentru modelele Huawei P10 și Huawei Watch 2

Huawei primește recunoașterea EISA pentru modelele Huawei P10 și Huawei Watch 2


Huawei Consumer Business Group (CBG) a câștigat astăzi două noi premii din partea Asociației Europeane de Imagine și Sunet (EISA). Astfel, Huawei P10 a primit distincția pentru “Smartphone-ul cu cea mai bună cameră a anului 2017-2018”, iar Huawei Watch 2 pentru “Cel mai bun wearable al anului”. Aceste premii recunosc angajamentul Huawei de a livra calitate, design și perfomanță și continuă tradiția companiei de a lansa dispozitive atrăgătoare, puternice și demne de premiat.

Cele mai bune produse Huawei au fost lăudate de către membrii EISA, din rândul cărora fac parte experți din mass-media din întreaga sferă a produselor electronice de larg consum. Începând cu Huawei P6 în 2013, smartphone-urile Huawei din seria P au fost premiate cu distincția de “Cel mai bun smartphone” timp de patru ani consecutivi, grație unei combinații de specificații impresionante, design atrăgător și o interfață de utilizare intuitivă.

În 2017, Huawei P10 a primit laude pentru experiența oferită de camera foto, în urma  parteneriatului cu Leica, câștigând premiul “Smartphone-ul cu cea mai bună cameră a anului 2017-2018”. Huawei P10 continuă experiențele remarcabile pe care utilizatorii seriei P le-au avut până acum, oferindu-le acestora tot ce au nevoie pentru a-și exprima creativitatea prin intermediul fotografiei. Astfel, sistemul dual camera Leica 2.0 și camera frontală Leica, însoțite de tehnologii software de ultimă oră, precum detectarea facială 3D și iluminarea dinamică, garantează surprinderea unor fotografii excepționale.

Huawei Watch 2 ilustrează același angajament pentru design și funcționalitate. Ușor de purtat, acesta oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru un stil de viață modern, fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul. Sub cadranul elegant, din ceramică, în general întâlnit doar la ceasurile premium, Watch 2 integrează o mulțime de funcții, concepute pentru a sprijini un stil de viață activ și sănătos. Conectivitatea independentă 4G, însoțită de Bluetooth și GPS, fac ca Watch 2 să fie partenerul perfect în timpul antrenamentelor.

Filosofia de bază Huawei pornește de la urmărirea neîntreruptă a inovației pentru crearea unor produse pe care utilizatorii de pe tot globul să le îndrăgească. Suntem încântați că Huawei P10 și Huawei Watch 2 au fost premiate de un grup atât de presitigios ca EISA. De la smartphone-uri la dispozitive portabile, vom continua să împingem limitele tehnologiei și ale design-ului pentru a crea experiențe care conectează oamenii cu lucrurile care contează cel mai mult pentru ei, într-un mod inteligent”, a declarat Glory Zhang, CMO (Chief Marketing Officer)  Huawei Consumer Business Group.

Citatul oficial al EISA pentru “Cel mai bun wearable”: HUAWEI WATCH 2:

Indiferent că sunteți în căutarea unui ceas clasic sau a unui partener de sport util, Huawei Watch 2 este alesul. Disponibil atât în versiunea clasică cât și sport, acest smartwatch se descurcă singur grație conectivității 4G integrate. Cadrul ceramic și fețele personalizabile conferă câte un stil potrivit pentru fiecare ocazie. Echipat cu GPS și senzori pentru monitorizarea ritmului cardiac, este perfect pentru antrenamentele zilnice, iar aplicațiile inteligente – împreună cu asistentul Google – sunt utile în cazul activităților de zi cu zi. Ecranul AMOLED de 1,2 inci, rezistent la apă, împreună cu bateria cu o durată de viață de până la două zile, fac din Watch 2 un partener ideal oriunde vă veți duce.

Citatul oficial EISA pentru  “Smartphone-ul cu cea mai bună cameră a anului”: Huawei P10:

Cel mai recent flagship Huawei constituie o îmbunătățire aproape în fiecare aspect: începând cu design-ul său, care include finisaje premium și culori îndrăznețe, continuând cu un procesor mai rapid și mai sigur, Kirin 960, și terminând cu mult apreciatele camere Leica. Sistemul dual camera are acum un senzor monocrom de 20 MP și un senzor color de 12 MP, precum și un nou mod de fotografiere, Modul Portret. Camera frontală, cu o apertură F1.9, de 8 MP, integrează de asemenea Modul Portret, precum și tehnologia Leica, suficient de inteligentă pentru a recunoaște dacă sunt mai mulți oameni în imagine, pentru a face cadrul mai larg.

+ There are no comments

Add yours