Huawei Honor 9 Dual Sim este disponibil la Quickmobile

Huawei Honor 9 Dual Sim este disponibil la Quickmobile


Smartphone-ul Honor 9 este disponibil la Quickmobile cu preturi incepand de la 1999 le pentru versiunea standard, versiunea Honor 9 Premium care beneficiaza de 6 GB memorie RAM și 128 GB spatiu de stocare costa 2149 lei

Honor 9 dispune de un display IPS cu diagonala de 5.15 inch ce ofera rezoluție Full-HD, procesor octa-core HiSilicon Kirin 960 de 2.4 GHz si cu 4 GB RAM + 64 GB memorie interna pe varianta standard.
Honor 9 are camera selfie cu senzor de 8 megapixeli , iar camera foto principala are doi senzori, la fel ca la Huawei P10 (20 + 12 megapixeli) care ofera zoom lossless 2x, blitz dual-tone si suport pentru captura video 4K Ultra HD. Huawei Honor 9 dispune de scanner de amprente amplasat frontal, emitator infrarosu, NFC si port USB Type-C reversibil, impreuna cu un port audio 3.5 mm iar acumulatorul are o capacitate de 3200 mAh.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord