Gel de mobilitate

Gel de mobilitate


Nimic nu se compara cu durerile de maini, de picioare si de dinti, dar cand simti piciorul ca de plumb, articulatiile nu t-i permit nicio miscare, vrei sa te ridici din pat, dar genunchii refuza sa-ti sustina greutatea, deja te cuprinde ingrijorarea. Perspectiva de a merge in carje sau de a ajunge in scaunul cu rotile terorizeaza. Esti in stare in acel moment sa accepti infiltratii riscante, injectii dureroare, cele mai gretoase si amare pastile, orice, numai sa fii ca inainte.

In cel moment iti faci autocritica pentru faptul ca nu ai tinut deloc la picioarele tale. Le-ai cocotat pe tocuri cui de la o varsta frageda si te-ai dat jos de pe ele la pensie. Cand inghetau si se udau, le tineai asa, fara sa-ti pese. Cand s-a apropiat menopauza nu ai fost la control, nici nu ai luat pastille care sa-ti ajute oasele.
Gata cu lamentarile! Acum nu te condamna retroactiv, ci foloseste Supramax articulatii gel.

Toate substantele acelea benefice muschilor si articulatiilor intra rapid in piele calmeaza si restabilizeaza mobilitatea de care ai nevoie pentru independenta si autoservire.
Gelul nu irita pielea, nici nu o pateaza sau imbatraneste, dimpotriva o catifeleaza si o hidrateaza usor fiindca substantele sunt luate din plante cu efecte miraculoase: tataneasa, jneapan, rozmarin, salvie si arnica la care s-a adaugat pantenol. De asemena tratamentul nu suprasolicita sistemul in nicun fel, nici nu da dependenta.
Aplicarile frecvente asigura mentinerea in forma a oaselor si articulatiilor, fara efecte adverse.

Un tub de 100 ml costa 29, 50 lei, iar taxa pentru curier rapid este de 16 lei, o suma infima fata de importanta medicamentului. In plus, daca tot plasati comanda si livrarea se face la domiciliu, comandati cat mai multe produse, fiindca o rezerva nu strica.
Studiile de piata arata cu Supramax articulatii gel este unul dintre cele mai solicitate produse farmaceutice din Romania la ora actuala.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord