Ericsson ajuta la livrarea de continut video online la nivel global

Ericsson ajuta la livrarea de continut video online la nivel global


Ericsson si QYOU Media, cel mai mare distribuitor de continut video online de tip multiscreen, au semnat un acord de distributie prin care tot continutul video al companiei media va fi integrat in ecosistemul Ericsson Unified Delivery Network (UDN). Aceasta colaborare va crea noi oportunitati de monetizare pentru ambele companii, prin atragerea utilizatorilor millennials, care deseori opteaza pentru alternative la canalele TV traditionale.
Ericsson Unified Delivery Network (UDN) a fost creat in 2016 ca o alternativa la modelele comerciale traditionale de furnizare de continut, ce avea sa valorifice parteneriatele globale ale companiei cu furnizori de servicii. Ecosistemul UDN ajuta furnizorii de servicii, creatorii de continut si furnizorii IPTV din intreaga lume sa ofere servicii over-the-top (OTT) si continut video de cea mai buna calitate.

Ericsson va livra continut QYOU Media prin UDN catre clientii actuali, introducand in acelasi timp si programele QYOU dedicate generatiei millennials in oferta disponibila pentru furnizorii de servicii din baza de clienti Ericsson – multi dintre acestia din urma cautand noi moduri de a se conecta cu o generatie de spectatori obisnuita sa consume frecvent divertisment video online. Acest model de distributie este conceput pentru a oferi noi modalitati si oportunitati de monetizare pentru QYOU, Ericsson si furnizori de servicii.

Pe langa furnizarea de continut QYOU prin UDN, Ericsson va distribui si aplicatia QYOU catre televizoare si decodoare conectate. Astfel, continutul QYOU va fi putea fi livrat catre zeci de milioane de consumatori noi. De asemenea, in viitor, QYOU va include si posibilitatea de a adauga continut local pe dispozitive si piete noi.
„Multi dintre cei mai mari furnizori de servicii si continut folosesc ecosistemul Ericsson UDN pentru a livra continut catre clienti conectati din intreaga lume”, a spus Marcus Bergstrom, Director of UDN Program and Strategy la Ericsson. „Cum multi dintre millennials opteaza pentru pachete mici sau continut gratuit pentru perioade scurte disponibile prin intermediul social media, exista o oportunitate de a utiliza reteaua noastra pentru a adauga valoare si pentru a monetiza continutul care se adreseaza in mod cert acestui segment de piata la care se ajunge greu. Continutul de tipul <> va oferi partenerului nostru si clientilor sansa de a atrage si loializa abonati mai tineri”.

„Din ce in ce mai multi furnizori de servicii de televiziune simt nevoia sa se plieze pe gustul generatiei millennials. Credem cu tarie ca exista loc pentru continut digital in mediul multiscreen, in special daca este filtrat si impachetat cu grija”, a spus Curt Marvis, CEO si Co-Founder QYOU Media. „Dupa ce parteneriatul recent cu TATA Sky in India care ne-a permis sa ajungem in peste 17 milioane de gospodarii noi, acordul semnat cu Ericsson ne da sansa sa livram continutul QYOU catre alte sute de milioane de oameni la nivel global. Parteneriatul cu Ericsson, una dintre cele mai importante companii din industria de livrare de continut si parte a unui ecosistem mai mare care inglobeaza 55 de furnizori de continut si 40 de furnizori de servicii din intreaga lume, este un alt pas care ne va ajuta sa aducem continut de tipul web-first catre un public mai larg si prezentarea potentialului de monetizare”.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord