De ce sa ne dam copiii la cursuri de engleza?

De ce sa ne dam copiii la cursuri de engleza?


De ce sa ne dam copiii la cursuri engleza copii? Pentru ca toate dispozitivele comunica in acesta limba cu utilizatorii, iar in viitor cine nu stie sa utilizeze un computer, un smartphone sau o tableta va fi considerat slab pregatit pentru societatea supertehnologizata in care traieste.

Deja multi copii stiu ce inseamna: “delete”, “enter”, “blackspace” , “page up” sau “page down”, dar este mult prea putin. Copiii nostri trebuie sa tina pasul cu tot ce apare nou si trebuie sa comunice perfect in limbile de circulatie ale pamantului, iar acum este timpul sa-i inscriem la cursuri limbi straine copii.

De ce germana?

Fiindca germana pentru copii le va asigura un viitor mai bun. Un drum la Viena decurge mai placut, daca te adresezi localnicilor in limba lor, cu toate ca stiu si vorbesc cursiv si engleza. Calitatea nemteasca este proverbiala, de aceea copiii nostri sa fie traducatorii instructiunilor de folosire si montare a aparaturii germane.

Cand vor ajunge adulti, vor avea slujbe foarte bine platite ca vorbitori de limba germana. Vor putea sa fie: translatori de succes, meditatori de succes, manageri de renume in multinationale.

De ce cursuri spaniola copii? Fiindca degeaba existi, daca nu ai vizitat si nu te-ai recules in vestitele catedrale spaniole! Trebuie sa stai cu localnicii la povesti pe terase, sa mergi prin livezile inflorite de citrice si la tarmul marii turcoaz! Trebuie sa vezi cum romanii plecati din tara si-au cladit propria lor comunitate acolo, departe sa uite de dorul de tara!

De ce cursuri chineza copii? In primul rand ca prietenia cu poporul chinez a fost foarte frumoasa si a evoluat. Tara este plina de chinezi veniti cu afaceri aici si este minunat sa le stim obiceiurile, mentalitatile si limba.

Copilul se va simti special sa poata comunica intr-una dintre cele mai grele si muzicale limbi ale globului.

De ce sa nu invatam limbi straine?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord