Davopro.ro: un singur concept pentru o mii de soluții

Davopro.ro: un singur concept pentru o mii de soluții


 

Omul zilelor noastre nu se mai rezumă la combinarea unor piese de mobilier, atunci când vine vorba de decorarea spațiului personal. Căutăm mai curând să dăm sens obiectelor pe care le amplasăm în propria casă, tocmai pentru că vrem ca acestea să ne reprezinte întru totul. De aceea, putem fi de acord atunci când spunem că amenajarea și decorarea băii nu se rezumă doar la culoarea pereților, tipul de material folosit în realizarea mobilei ori forma acesteia. O cameră, indiferent care este aceasta, trebuie concepută ca un tot unitar, și nu pe bucăți, pentru a rezulta o atmosferă care să ne creeze plăcere.

Instinctiv, cei mai mulți dintre noi se îndreaptă spre culori neutre, pământii sau reci, spre materiale dure și masive ori chiar spre includerea unor plante în această încăpere, crezând că astfel vom crea o baie elegantă și relaxantă. Trecând peste aceste aparențe, detaliile mici pot avea un impact extrem de plăcut sau, din contră, poate constitui o sursă de stres. Vorbind despre baie ca element cheie al casei, davopro.ro ne explică cum modul în care decorăm ppropria baie dă valoare casei și le oferă confort celor din jur.

Davopro.ro: decorarea băii nu a fost nicicând mai simplă!
Vorbind despre baie, și nu numai, davopro.ro spune că planificarea este aspectul de la care ar trebui să începem. Toate schimbările pornesc de la o analiză a necesităților și dorințelor noastre în raport cu spațiul și bugetul de care dispunem. De aceea, davopro.ro ne îndeamnă să luăm în considerare fiecare centimetru al acestei încăperi, astfel încât să utilizăm spațiul cât mai eficient și inteligent cu putință.

Davopro.ro ne sfătuiește să luăm în calcul și locul în care sunt amplasate piesele de mobilier fix din baie: cada, chiuveta și vasul de toaletă. Amplasarea acestora ar trebui să fie echilibrată, pentru a nu a irosi spațiul. Locuind în orașe mari și compacte, cei mai mulți dintre noi dispunem de un spațiu de baie modest. Totuși, în funcție de accesoriile pe care le alegem, davopro.ro ne asigură că spațiul băii poate crea senzația de amplu dacă aceste detalii sunt alese înțelept. Spre exemplu, în cazul unei băi mici, davopro.ro ne sfătuiește ca amplasarea cazii de duș să fie în colț, tocmai pentru a nu avea parte de spațiu mort. Utilizarea unei cabină de duș este ideală, deoarece economisiți spațiul, folosindu-l în lungime și nu în lațime.

Davopro.ro îmbină utilul cu plăcutul în accesorii de baie
Amenajarea unei băi nu este pentru oricine, dar asta nu înseamnă că nu putem cunoaște mici reguli care să ne ajute în decorarea propriei băi. Detaliile fac diferența, motiv pentru care davopro.ro ne oferă câteva indicații în această direcție.

Cu toții ne dorim să maximizăm spațiul cât mi mult, astfel că, dacă vrem ca baia să pară mai spațioasă, ar trebui să folosim atât pe pereți, cât și pe podea, același fel de faianță sau gresie. Culorile deschise, oglindă mare și plăcile ceramice creează iluzia optică de mărire. Pentru a crea ideea de fluiditate, davopro.ro recomandă să estompăm spațiile dntre plăci.

O baie elegantă nu se rezumă doar la culoarea pereților, ori tipul de material folosit în realizarea mobilei. Davopro.ro propune accesoriile de baie, fiind produse originale care pun accent pe personalitatea și preferințele tale. Accesoriile marca davopro.ro nu doar că te ajută să insufli băii un stil propriu, ci sunt și foarte practice, ajutând la îndeplinirea unor nevoi cotidiene.

Accesoriile pentru baie care dau culoare spațiului nostru. Pe lângă accesoriile de bază, davopro.ro pune la dispoziția noastră multe elemente care trebuie să se regăsească în baia noastră. Vorbind despre suporturile de baie, regăsim săpuniera, suportul de periuțe, perdeaua de duș, suportul pentru hârtia igienică, suportul pentru prosoape și lista poate continua în funcție de nevoile și preferințele fiecărei persoane. Deși considerate neînsemnate, acestea au cu adevărat impact asupra băii, forma, materialul și culoare lor creând o anumită atmosferă a băii.

+ There are no comments

Add yours