Cura de Moeciu

Cura de Moeciu


Situat la poalele muntelui, Moeciu este recomandat celor cu afectiuni respiratorii datorita aerului curat si proaspat si modului in care sistemul respirator este solicitat de mediu alpin. Pesterile, izvoarele si padurile din jur asigura ventilatia permanenta a aerului, astfel ca plamanii vor fi revigorati in timpul vacantei la Moeciu.

Conditiile de cazare Moeciu dubleaza efectele curei de aer curat prin hrana sanatoasa si set de activitati in mijlocul naturii menite sa combata sedentarismul. Laptele proaspat de la localnici, legume luate direct din gradina lor, fructele de padure, cas proaspat si oua ecologice asigura buna functionare a sistemului digestiv, in timp ce linistea din jur calmeaza sistemul nervos.

Pensiuni Moeciu echilibreaza intreg organismul uman prin tot ceea ce ofera, prin amplasamentul lor si materialele din care sunt construite. Mirosul de lemn, contactul cu pietrele, posibilitatea de a te plimba prin padure sau gradini intr-un mediu prietenos, te calmeaza pe deplin!

Brasov Moeciu de Sus este cea mai solicitata destinatie de vacanta datorita efectelor binefacatoare pe care le are asupra organismului:

-cura de detoxifiere. Adio noxe, poluare fonica, hrana buna la gust, dar nesanatoasa de tip fast food!

-cura de fortificare a organismului. Organismul este stimulat sa reziste aerului curat, sa escaladeze muntele cu efort, sa se adapteze conditiilor climatice din jur, care nu sunt cu grad redus de solicitare ca la oras.

-cura de produse bio. De la produsele oferite in sistemul de cazare la vile Moeciu, la fructele de padure pe care turistul si le poate lua singur, nimic nu este stropit, poluat sau conservat cu substante nocive.

-cura de cultura istorica, geografica, folclorica. In timpul vacantei se pot descoperi si invata lucruri noi din toate domeniile cunosterii umane

-veritabila cura de frumusete autentica a peisajelor din jur si de frumusete morala a localnicilor.

Toate aceste influente benefice fac din Moeciu cea mai ravnita destinatie turistica din Romania.

+ There are no comments

Add yours