Cunoaste-ti concurentii si partenerii!

Cunoaste-ti concurentii si partenerii!


Este captivant sa actionezi pe piata libera a afacerilor, dar nu la voia intamplarii! Bine este sa ai un ghid care sa-ti spuna unde anume este terenul minat, unde sunt nisipuri miscatoare si capcane ucigase. Nu poti sa risti invatand din mers si pe cont propriu legile supravietuirii in afaceri. Stii ce inseamna sa pierzi tot capitalul si sa te trezesti in colaps financiar?

Ce sa iti fac daca ai semnat contracte si ai acceptat parteneriate cu firme fantoma in mod naiv?
Nu-i nimic! Din greseli invata omul! Ridica-te si cu ultimele puteri financiare actioneaza!
Ai aici lista firme cu date actualizate pe 2017. Este un fel de harta orientativa in mediul afacerilor din tara, dar poti solicita si specialisti care sa-ti indrume pasii, sa te promoveze etic, sa te conduca pas cu pas catre succes.

Marketing Direct actioneaza profesionist pentru tine in doua directii:
1) Iti pune la dispozitie potentiali parteneri seriosi de afaceri: institutii, firme nou infiintate si firme de succes cu vechime. Poti intra oricand in randul acestora si acest pas important trebuie sa-l faci. Nu poti sa activezi pe piata afacerilor, fara sa te integrezi in randul oamenilor de afaceri!
2) Te promoveaza in mediul online prin canalul de comunicare ales de tine, dar ar fi excelent sa soliciti o oferta complete sa afle toata lumea despre tine instant, adica:

-deschide telefonul, primeste SMS despre tine
-deschide e-mailul, posta electronica incepe cu mesaje de la tine
-dupa tonul de fax, afla iar de tine.

Patrunde in mintea oamenilor pe toate caile si mai ales fii demn prin serviciile si produsele pe care le oferi de o astfel de forme de publicitate “invaziva” in sensul deplin si bun al cuvantului!

Sa ai informatii despre firme ordonate pe domenii de activitate inseamna sa te duci la sigur in alegerea viitorilor parteneri de afaceri si sa-ti analizezi in voie concurenta.
Stau in fata ta 700 000 de contacte si viitorii clienti de care depinde succesul afacerii tale, iar Marketing Direct este gata sa-ti ofere cheia reusitei la cerere.

Prin ei ajungi la masa negocierilor si ti se asigura cel mai bun loc de pe piata, adica un val masiv de clienti se vor indrepta catre tine.

+ There are no comments

Add yours