Cum sa-ti surprinzi prietenele la petrecerea burlacitelor?

Cum sa-ti surprinzi prietenele la petrecerea burlacitelor?


In curand, vei intra intr-o noua etapa din viata ta, cea de femeie casatorita, iti vei face de acum planuri de viitor pentru doi si, bineinteles esti stapanita de o serie de emotii firesti, legate de modificarile ce apar odata cu formarea noii tale familii, dar si nostalgii, pentru ca, evident, timpul pe care il petreceai pana nu demult  cu prietenele tale se va diminua si il vei dedica de acum in mai mare masura alesului tau.

Prietenele tale se bucura pentru tine, deja discuta despre tinutele pe care le vor purta la nunta care urmeaza, care dintre ele va fi cea care va reusi sa prinda buchetul miresei si,  vrand nevrand, devii „tinta” glumelor cu privire la viitorul tau statut, pe care nu intrevedeau ca ti-l vei schimba atat de curand. Si pentru ca va leaga o prietenie adevarata, multe confidente si amintiri dragi, cu siguranta vei dori, inainte de marele eveniment, sa le dedici lor cateva momente de neuitat si ce poate fi mai potrivit decat o petrecere burlacite de pomina, pe care s-o rememorati cu placere si peste ani.

De obicei, astfel de petreceri au loc intr-un local, dupa reteta clasica in care sunt incluse mancarea, muzica si dansul, dar pentru ca iti doresti ceva cu totul special poti opta pentru organizarea acestui eveniment intr-un mod deosebit, care le va surprinde pe participantele la chef.  O idee care cu siguranta le va incanta pe prietenele tale este o imbinare a elementelor traditionale ale unei petreceri cu unele inedite, menite sa creeze o atmosfera vesela, haioasa si plina de antren.Este vorba despre includerea in programul distractiv dedicat prietenelor tale a unor cursuri de gatit pentru amatori, pe care le poate oferi centrul de divertisment culinar pe care l-ai ales pentru organizarea petrecerii pentru burlacite.

Astfel, intr-un cadru deosebit, oferit de un studio de gatit bine dotat, le vei putea indemna pe pritenele tale sa-si puna sortul de gatit peste tinuta de petrecere si sa experimenteze alaturi de tine si de bucatari chefi profesionisti realizarea unor meniuri la alegere. Aceasta experienta, condimentata cu povestirile si sfaturile in materie de gatit ale unor bucatari de renume iti va fi extrem de utila, ca viitoare gospodina, dar si prietenelor tale. Veti putea astfel sa imbinati distractia, dansul, ciocnirea unei cupe de sampanie in cinstea viitoarei mirese, cu savurarea unor meniuri deosebite, comandate initial dar si a celor realizate prin efort propriu, in urma cursurilor distractive de gatit la care ati participat.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord