Cum sa nu dai gres atunci cand iti alegi o rochie de seara

Cum sa nu dai gres atunci cand iti alegi o rochie de seara


Invitatia la un eveniment deosebit, elegant, unde te vei intalni cu o parte dintre cunoscutii sau prietenii tai, reprezinta de cele mai multe ori o ocazie pe care o astepti cu placere si pentru care te pregatesti astfel incat sa faci o cat mai buna impresie atunci cand vine vorba despre vestimentatia pe care o vei purta cu acest prilej. Si cum fiecare femeie isi doreste sa arate cat mai bine in orice ocazie, dar mai ales atunci cand este vorba despre un eveniment cu staif, atentia pentru detalii este obligatorie si trebuie tinut cont de fiecare element care poate transforma tinuta intr-una plina de eleganta si bun gust sau, dimpotriva, una total neinspirata.

Sunt mai multe criterii de care este bine sa tinem cont pentru a ne prezenta intr-o maniera cu adevarat eleganta la un eveniment special. Astfel, tinuta pentru care optam trebuie sa fie in acord cu specificul evenimentului la care participam, localul in care se va desfasura, sezonul in care ne aflam, daca dureaza pana la lasarea serii sau tine pana in zori etc. Alaturi de aceste aspecte in functie de care vom decide modelul potrivit unei rochii de seara la preturi competitive, lungimea si materialul din care este confectionata, este esential sa ne raportam la silueta noastra si sa fim extrem de sincere atunci cand ne evaluam din acest punct de vedere, constientizand fiecare defect pe care il avem, pentru a-l diminua sau ascunde printr-un model de rochie de seara adecvat, odata cu scoaterea in evidenta a acelor puncte forte  pe care stim ca le detinem.

Evident, cele mai avantajate dintre noi sunt femeile cu corpul tip clepsidra, care nu au nevoie sa-si impuna restrictii in ceea ce priveste modelele diverse pentru rochii, fiind cu siguranta avantajate indiferent de optiunea lor.

Daca te incadrezi la categoria celor foarte slabe, poti obtine o tinuta in care sa arati minunat alegand rochii care dau un plus de volum, fie cu volanase, cu pliuri, din materiale cu imprimeuri, cu tot felul de motive florale, combinate cu accesorii potrivite, dar fara a aface exces de acestea. In cazul in care ai cateva kilograme in plus, nu te ascunde in rochii mult prea largi, care nu vor face decat sa te arate chiar mai plinuta decat esti de fapt.

Alege rochii ale caror modele nu sunt incarcate, mai apropiate de corp, dar in niciun caz mulate si evita acele croieli cu efect bufant, in favoarea celor drepte, care cu siguranta te vor avantaja.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord