Comrade Detective

Comrade Detective


La 25 de ani de la infiintare si la peste 250 de filme artistice le lung metraj realizate in aceasta perioda, Castel Film are placerea de a va anunta o premiera in istoria filmului!

Serialul de televiziune “Comrade Detective” produs de catre compania Americana A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime va avea premiera mondiala pe 4 august. Pentru inceput serialul va fi disponibil doar in SUA, Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda.

Acest serial este unic pentru Romania pentru ca pe langa faptul ca actiunea este localizata in Romania anilor ’80, are o distributie exclusiv romaneasca si este interpretat in limba romana! Celebri actori americani Channing Tatum si Joseph Gordon-Levitt ii dubleaza pe Florin Piersic Jr si Corneliu Ulici respectiv. Cei doi actori romani impreuna cu Olivia Nita care fac roluri memorabile in acest serial vor lua parte zilele aceste la lansarea serialului in SUA alaturi de producatorii romani Vlad Paunescu (Castel Film) si Cristi Bostanescu (Castel Film).

Din distributie fac parte:
Florin Piersic Jr – Gregor Anghel
Corneliu Ulici – Iosif Baciu
Olivia Nita – Jane
Adrian Paduraru – capitanul Covaci
Diana Vladu – Sonia Baciu
Ion Grosu – Stan
Cristian Popa – Nikita Ionescu
Special guest: Irina Margareta Nistor

Echipa care a realizat acest serial are in componenta pe:
Rhys Thomas – regizor
Sam Goldie – director de imagine
Dan Toader – Scenograf
Oana Paunescu si Ana Cucu – Designer Costume
Liliana Toma – Casting
Dana Busoiu – Machiaj
Adelina Handuri – Coafura
Dragos Stanomir C.S.A. – Inginer sunet
Dialogurile in limba romana – Ovidiu Niculescu

Filmarile au avut loc in perioada noiembrie – decembrie 2016 in studiourile Castel Film din Izvorani dar si in locatii din Bucuresti.

Sinopsis:
În anii ‘80, guvernul român a creat cel mai popular şi mai longeviv serial, “Tovarasul Detectiv”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste. Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman: capitalismul.

Trailerul acestui prim sezon poate fi vizionat:

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord