Comisioanele inlocuite cu oportunitati

Comisioanele inlocuite cu oportunitati


Uneori comisionanele sunt “amenzile” platite pentru faptul ca ne grabim si nu ne informam suficient, procentele nemuncite obtinute de altii vin pe fondul naivitatii noastre si a faptului ca ne complacem in acceptarea a fel si fel de taxe, in loc sa cautam oportunitatile.

La fel se intampla si cu locurile de munca din strainatate. Am putea stopa orice tentative de inselatorie aplicand pentru locuri de munca strainatate fara comision si popularizandu-le. Cine este de vina cand ii lasam pe altii sa aplice la locurile de munca foarte bine platite care ofera angajatului un pachet de oportunitati si alegem servicii dubioase pentru care achitam comisioane luni intregi?

Nu acceptati sa vi se retina taxe de analiza dosarului de angajare, fel si fel de abonamente pentru a vedea dinamica posturilor disponibile din tara si din strainatate, cand exista platforme serioase care ofera totul gratuit si va consiliaza pana in faza susutinerii interviului de angajare !

In locul comisioanelor sau sa acceptati de buna voie sa impartiti salariul cu persoane oportuniste care nu muncesc, mai bine aplicati la ofertele pline de oportunitati de pe Vijobs.ro, care inlocuiesc taxele de orice fel cu :
-cazare gratuita in vile si sate de vacanta, conditiile fiind mai mult decat decente : acces la baie si la bucatarie, televizor si mobilier in camera, diurna sau un numar de mese pe zi
-posibilitatea de avansare. Orice om ambitios trebuie sa aiba in vedere avansarea lui in firma respectiva si cresterea salariului in timp.

-aisgurare de sanatate, card de sanatate si constract de munca. Ce-i de facut daca ai obtinut o slujba la negru, prost platita si din ea ai si de achitat comisioane o perioada indelungata?
-salarii decente, sume care sa masoare decent calitatea si cantitatea muncii depuse, dar mai ales primirea acestora in intregime, sa nu existe strategii de diminuare a acestora.
-alocatii pentru copiii aflati in ingrijirea salariatului care se afla in curs de scolarizare.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord