Ce pot face pentru a servi mereu bauturi reci clientilor

Ce pot face pentru a servi mereu bauturi reci clientilor


Atunci cand ai o terasa, un bar, un restaurant sau un alt tip de local in care oamenii vin pentru a lua masa sau pentru a servi diverse bauturi, intotdeauna, pe timp de vara cel putin, marea majoritate vor vrea sa consume bauturi reci.

E important sa fii pregatit pentru a livra la timp pentru toata lumea o bautura rece si racoritoare.

Acesta este motivul pentru care orice local care se respecta are o masina gheata pe care sa o foloseasca astfel incat clientii sa fie multumiti. E cam greu sa umpli mereu pungi cu apa si sa le lasi la congelat. Nu doar pentru ca ia mult timp, ci si pentru faptul ca ocupa mult spatiu. Cu o astfel de masina totul e mult mai simplu si mai rapid. O masina de gheata performanta, pentru localul tau poate produce si 450 de cuburi de gheata in 24 de ore. Iti va fi extrem de utila.

Persoanele care nu consuma alcool, de exemplu, adora sa bea fresh-uri reci, cu gheata. Pentru a le prepara insa, nu e suficient sa ai un storcator citrice. O masina de facut gheata iti va veni si ea in ajutor pentru a livra un fresh racoritor.

Si, din moment ce in meniul de bauturi se regasesc fresh-urile, e important sa ai si o masina fulgi gheata care sa mentina totul proaspat.

Sunt masini de gheata care au si functia de a produce fulgi, nu doar cuburi. Cauta cea mai potrivita masina de care ai tu nevoie.

Asa cum oamenii sunt atrasi de un raft magazin cu produse de calitate, asa vor fi atrasi si de localul tau, daca ii vei racori pe timp de vara cu cele mai bune bauturi.

Masina de gheata este fara doar si poate un „must have” in localurile care servesc bauturi in timpul verii.

+ There are no comments

Add yours