Alex Velea este un #LatinoVero autentic! Schimbarea de look a surprins internautii!

Alex Velea este un #LatinoVero autentic! Schimbarea de look a surprins internautii!


Alex Velea, este cu siguranta unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Cu milioane de fani pe retelele de socializare si sute de mii de playuri la radio, artistul a stiut cum sa se reiventeze constant si sa fie un adevarat trendsetter. Aseara, cantaretul a lansat in premiera pe canalul de youtube Golden Boy Society noul lui single .

Idolul unei generatii, Alex, este un artist complex si complet, compune, danseaza si are un timbru special, pe care il condimenteaza cu o imagine mereu in ton cu cele mai cool trenduri. , surprinde prin combinatia de beaturi, dar si printr-un videoclip plin de culoare, ce se ridica la nivelul videoclipurilor de afara.

Schimbarea de imagine, este si ea racordata la cele mai noi trenduri internationale, iar stylingul artistului aminteste de colectiile de pe podiumurile de moda din acest an. “Latino Vero este despre o stare, despre un joc si deschide drumul catre o serie de single-uri care sunt convins ca o sa va surprinda. Urmeaza sa auziti multa muzica noua de la noi! Asa ca fiti cu ochii pe canalul Golden Boy Society!”

Nascut in Craiova, Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.

+ There are no comments

Add yours