Vodafone UK alege tehnologia Ericsson pentru dezvoltarea retelei din Londra

Vodafone UK alege tehnologia Ericsson pentru dezvoltarea retelei din Londra


  • Ericsson va furniza tehnologiile Massive MIMO si Carrier Agreggation pentru a ajuta compania Vodafone UK sa dezvolte reteaua 4G in sudul Angliei
  • Ericsson va oferi Vodafone UK tehnologie Radio 5G pentru pregatirea introducerii 5G in regiune

Vodafone UK a ales Ericsson (NASDAQ:ERIC) pentru a dezvolta reteaua mobila 4G in Londra si in sudul Angliei, folosind tehnologii precum Massive MIMO si Carrier Aggregation, ce vor ajuta la cresterea capacitatii retelei si imbunatatirea experientei utilizatorilor.

Tehnologia Massive MIMO foloseste antene sectoriale avansate pentru a optimiza calitatea semnalelor radio si a capacitatii, pe cand Carrier Aggregation combina diferite frecvente celulare pentru a creste capacitatea si rata de transfer a datelor catre utilizator.

Serviciile contractate includ si teste de tehnologie, validarea produselor si lansarea comerciala, precum si servicii profesionale.

„Optimizam constant reteaua astfel incat clientii nostri sa se poata bucura de cea mai buna experienta posibila”, a spus Jorge Fernandes, Technology Director, Vodafone MB. „Vom continua sa extindem reteaua 4G si sa dezvoltam functionalitati de ultima generatie pentru utilizatori. Asteptam cu nerabdare colaborarea cu Ericsson pentru a ne atinge obiectivele.”

„Lucram impreuna cu Vodafone UK pentru dezvoltarea retelei lor 4G si pentru testarea noilor tehnologii 5G”, a spus Arun Bansal, Head of Europe and Latin America, Ericsson. “Impreuna vom oferi utilizatorilor conectivitate permanenta care sa genereze experiente noi, precum si monitorizarea si controlul IoT in timp real.”

Ericsson si Vodafone au semnat un acord de intelegere care acopera urmatoarele arii de colaborare:

  • Evolutia 4G si radio 5G independent si non-independent
  • Scenarii de constructie pentru 5G
  • Simulari NR: 3,5 GHz si mmWave
  • Cazuri de utilizare 5G: studiu de caz si validarea conceptului din punct de vedere al business-ului
  • Studiu de fezabilitate pentru Cloud distribuit si Network Slicing; latenta end-to-end si aplicatii de retea optimizate in cloud
  • Colaborare cu King’s College din Londra
  • Inovatie 5G: program de incubare tehnologica

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord