Vodafone Romania ofera companiilor o solutie de facturare accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet

Vodafone Romania ofera companiilor o solutie de facturare accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet


 

  • Serviciul online Vodafone Smart Invoice permite realizarea operatiunilor necesare pentru emitere, livrare si stocare de facturi, precum si reducerea costurilor de gestionare a acestora

Bucuresti, 11 iulie 2017 – Vodafone Romania ofera companiilor serviciul Smart Invoice, o solutie dedicata pentru emiterea si gestionarea facturilor fiscale si a altor documente de plata, precum facturi proforme, chitante si avize. Noua solutie din cadrul portofoliului „Ready Business” este adresata companiilor mici si mijlocii, indiferent de domeniul de activitate.

„Conform informatiilor transmise de 4500 companii prin intermediul platformei Ready Business Score, 55% dintre business-urile din Romania utilizeaza in procesul de facturare solutii software dedicate. Smart Invoice este solutia optima pentru a raspunde rapid si eficient provocarilor acestui proces. Necesitatea unei astfel de solutii este sustinuta de nevoile de mobilitate identificate in piata, precum si de rata de penetrare a smartphone-urilor si a tabletelor”, a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone Romania.

Accesul in Smart Invoice se realizeaza direct din browser, prin intermediul unei conexiuni securizate. Utilizatorii au acces la functionalitatile de emitere, livrare, stocare si gestionare a documentelor de plata intr-o maniera simpla si rapida. Mai mult, clientii vor avea acces la informatii actualizate privind incasarile, stocurile si situatia facturilor in timp real.

Smart Invoice se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet (desktop, laptop, tableta si smartphone). Acest serviciu ofera posibilitatea de a incasa online facturi, fiind acceptati toti procesatorii de plati online din Romania. Utilizatorii vor beneficia de o crestere a ratei de incasare prin facilitatile de management al incasarilor si prin sistemul de notificari automate trimise clientilor. Mai multe informatii despre solutia dedicata companiilor mici si mijlocii sunt disponibile pe site-ul Vodafone Romania.

Oferta Vodafone Romania de servicii dedicate companiilor se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor, si include solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii M2M.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2017, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord