Un microbuz pentru o familie numeroasa cu multe bagaje

Un microbuz pentru o familie numeroasa cu multe bagaje


Unii spun ca nu este grozav sa pleci cu socrii, parintii si copiii in concediu, dar este foarte avantajos. Ganditi-va cum le puteti pasa inteligent copiii socrilor in prima zi, parintilor tai in a doua, iar voi veti avea cate cine romantice doriti dupa multi ani! Ei, si cate trucuri nu mai sunt!

Stiu! Deja, tu, barbatul tanar al familiei, ti-ai pus mana in cap si oftezi. Te gandesti cum vei transpira tragand de bagajele sotiei, copiilor, mamei si soacrei tale, ca deh, esti cavaler!

Dar, dragul meu, nu stii ca exista microbuz de inchiriat? Pana la destinatie, bagajele nu se misca, iar pasagerii pot schimba locurile intre ei dupa dorinta!

Ar fi ucigator sa iei autobuzul pana la gara, de la gara trenul, sa suporti efectul de sera din mijloacele de transport in comun fara aer conditionat si cu geamurile inchise fiindca tipa un calator ca nu suporta curentul! Serviciul de inchirieri auto Bucuresti te scuteste de toate aceste neajunsuri, plus de durerile de spate si de maini de la ridicatul bagajelor familiei extinse.

Si in tarile exotice daca ai ajuns, la intoarcere apeleaza cu incredere la inchirieri auto  Otopeni. Nu-i nimic ca veti ateriza la Baneasa, masina iti va fi livrata la data, ora si locul completat de tine in aplicatie sau precizat furnizorilor seriosi de servicii, telefonic.

Carcotasul familiei nu va avea motive sa spuna: “Taxiul vine in 1000 de ani, draga, iar copiii mor de cald si de somn!” E usor sa pasesi propria-ti nerabdare pe umerii copiilor…

Cum? Esti din Cluj, imi multumesti pentru sfaturi, dar ai aeroport si acolo, prin urmare sfaturile mele nu-ti sunt de folos???Niciodata sa nu spui niciodata!

Si in orasul tau ai acces la serviciile rent a car Cluj. Nu-ti permiti sa cumperi un microbuz, dar poti inchiria unul la un pret avantajos. Nu ezita sa pleci in vacanta cu familia extinsa findca vei avea cele mai bune bone gratuit!

Vezi alte articole despre servii de rent a car.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord