Sandale cu cantec

Sandale cu cantec


Dupa cum spune si cantecul, sandalele se dovedesc un troc eficient, dar ca barbat, va sfatuiesc sa alegeti femeile care au cele mai frumoase sandale si nu pe cele care va pun conditii de genul:” Daca vrei sa fiu a ta/Hai, cumpara-mi sandala/Sandale din piele moale/Ca pe vale piatra-i tare!”

Destul veti cumpara sandale dama dupa cununie. Dupa luna de miere, stii cum este? O superi cu ceva, te revansezi! Si cum nu vei avea mereu bani de inele cu diamante si nici nu vei suporta sa te ameninte:”Lasa ca vine  mama la noi, sa vezi ce-ti face!”, mai bine afli unde gasesti cele mai frumoase sandale de luat si o impaci.

Stiu un magazine cu sandale frumoase si comode, care dau impresia ca sunt extraordinar de scumpe, dar sa ramana secretul nostru, sa nu ma dai de gol! Fiindca produsele au o perioada generoasa de garantie, nimeni nu va putea sa spuna ca s-a rupt perechea care va impaca!!!

Atentie insa la numar! Sa nu-i iei mai mici, sa para ca le-a imprumutat de la o prietena cu picior mai mic, ca se va supara si vei manca o luna mancarea fara sare. Nici sa nu-i comanzi o pereche in care sa mai incapa un picior, ca iti va pune o salina intreaga in ciorba.

Daca nu-i alegi o pereche in care piciorul sa se simta destins si distins, sandalele vor fi alt prilej de cearta si nu cred ca vrei sa-i cumperi sandale cu cantec.

Nu-i intelept sa o intrebi cat poarta, mai ales daca vezi ca ar putea sa se incalte cu pantofii tai, mai bine te uiti discret pe talpile incaltamintei vechi. Este pana la urma, lipsa de respect, cum ar spune ea, sa stai cu ea in casa si sa nu stii cat poarta la sandale cu toc!

Sfaturi referitoare la alegerea culorilor? Ii poti lua o pereche de sandale galbene cu toc sa creada ca mori de gelozie sau una rosie sa-i demonstrezi ca o iubesti ca in prima zi.

Poti sa alegi si culoarea verde in anotimpurile calduroase poate intelege aluzia: nu va mai deveni niciodata verde de furie pe tine!

“Dale, dale, dale/Cumpara-i sandale/ Sandale din piele moale/Ca pe vale piatra-i tare/Sa-i iei sandale cu toc/Sa te iubeasca cu foc!”

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord