Review – Tastatura Gaming Logitech G610 Orion – Cherry MX Red

Review – Tastatura Gaming Logitech G610 Orion – Cherry MX Red


Am primit in teste tastatura mecanica Logitech G610 Orion – Cherry MX Red, conceputa special pentru iubitorii de jocuri.

Tastatura Orion G610 are un design destinat performantei si tehnologiilor puternice pentru jocuri.

Avem de a face cu o tastatura de gaming care costa aproximativ 800 lei. Rama exterioara a tastaturii este realizata dintr-un plastic destul de gros si dur, conferindu-i stabilitate si rezistenta in timp. Greutatea este de 1259 de grame si are dimensiunile 34.3 x 153 x 443.5 mm.. Designul este simplu si elegant. Tastatura este ergonomica si ii ofera utilizatorului un confort maxim atunci cand petrece cateva ore jucand jocurile preferate.

Tastatura are incorporate leduri ce ilumineaza individual tastele. Modul in care lumineaza aceste leduri poate fi controlat cu aplicatia Logitech Gaming Software.

Tastatura permite utilizatorului ajustarea unghiului in 3 pasi: la 0, 4,sau 8 grade. Piciorusele de cauciuc mentin tastatura stabila in timpul jocului.
Logitech G610 Orion – Cherry MX Red se conecteaza la PC prin intermediul cablului cu mufa USB.

Astept in comentarii parerile voastre despre tastatura mecanica Gaming Logitech G610 Orion – Cherry MX Red.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord