Recomandare: Camera auto Navitel MSR 700

Recomandare: Camera auto Navitel MSR 700


Dragi cititori, in acest articol vreau sa va spun de ce este foarte important sa aveti o camera de inregistrare in masina, acest gadget simplu va poate scuti de numeroase probleme in cazul in care sunteti lovit de o alta masina care pleaca de la locul accidentului, asa cum se intampla de multe ori si in plus poate contribui si la protectia autoturismului dumneavoastra impotriva furtului sau vandalizarii.
Eu am testat camera auto DVR Navitel MSR 700 si pot sa va spun ca e un produs care isi face treaba foarte bine si foarte discret, camera are rezolutie foarte buna, Full-HD si poate face si poze cu rezolutie de 12 MP. Instalarea e foarte usoara iar display-ul cu diagonala de 2 inch este suficient de mare pentru a vedea detaliile pe el si suficient de mic pentru a nu te incurca in timpul condusului.
Alte functii ale camerei auto Navitel MSR 700:
Inregistrarea in bucla permite camerei sa suprascrie fisierele cele mai vechi in momentul in care se umple cardul SD, astfel incat filmarea sa poata continua, filmuletele sunt stocate pe card in fisiere separate, cu durata de 3, 5 sau 10 minute, in functie de optiunea utilizatorului. Camera suporta carduri de memorie de pana la 256 GB.
O alta caracteristica importanta pentru o camera video auto este senzorul G (de gravitatie) care, in cazul unui impact, va salva automat inregistrarea intr-un folder nou care nu va fi sters in cazul inceperii unui nou ciclu de inregistrare.
Modul de parcare (Parking mode) – cand acesta este activat camera video auto filmeaza si salveaza inregistrarile numai atunci cand sesizeaza miscare in raza de actiune, sau in caz de impact, daca senzorul G este activat.
Mai jos puteti vedea o inregistrare filmata cu camera auto:

Aici puteti urmari unboxing-ul camerei auto Navitel MSR 700

Specificatii Tehnice Navitel MSR 700

-Rezoluție Video digitală reală 1080P full HD și rezoluție a imaginii de 12Mpx.
-Unghi larg de vizualizare de 170°.
-G-sensor pentru detecția mișcării: Captează și protejează imaginile importante din jurul unui accident în caz de accelerație subită, frânare sau coliziune.
-Înregistrare în buclă continuă — fără pauze între fragmentele video.
-Operare ușoară în lumină slabă în modul de noapte.
-Timp real și afișarea datei pe video și fotografii instantanee.
-Recunoaștere rapidă a cardului Micro SD/SDHC.
-Funcție de înregistrare automată la pornirea motorului.
-Instalare și utilizate portabile și convenabile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord