Rafturi

Rafturi


Raftul este un obiecte de mobilier prezent in orice cladire, in locuintele proprii, la locul de munca, in institutii de invatamant, in magazine si supermarketuri. Exista o multitudine de modele pe care le putem putem achizitiona direct din magazine de mobilier sau le putem comanda daca modelul dorit este diferit de ceea ce gasim in magazine. Reprezinta o solutie buna atunci cand ducem lipsa de spatiu si nu ne putem depozita lucrurile asa cum dorim.

Rafturile metalice sunt cea mai buna alegere deoarele sunt foarte durabile si rezista la presiunile aplicate zilnic in special daca sunt intr-un magazin sau intr-un supermarker unde oamenii muta in fiecare zi produse de pe rafturi.

Rafturile din magazine sunt supuse zilnic la actiunile clientilor care vin sa cumpere produsele dorite. Rafturile metalice sunt potrivite pentru un astfel de mediu fiind rezistenta si in acelasi timp mai grele ca cele de lemn sau plastic. In acest fel sunt evitate accidentele pot fi evitate.

Intr-un supermarket rafturile reprezinta obiectele de mobilier principale din componenta acestuia. Folosite pentru ordonarea majoritatii produselor, rafturile sunt impartite in mai multe modele diferite in functie de preferintele posesorilor dar si in functie de sarcinile pentru care sunt destinate. Rafturile pentru legume si fructe sunt de obicei mai mari decat rafturile pentru paine insa si designul acestora este diferit. Daca pentru paine putem folosi acelasi model de raft pentru toate sortimentele de paine, la legume si fructe marimile rafturilor poate varia in functie de compozitia pe care o are fiecare si trebuie sa reziste la greutati mai mari. Se folosesc in unele cazuri rafturi mobile pentru a usura munca angajatilor la reumplerea acestora si pentru a elibera zonele in care nu mai sunt produse.

In componenta unui supermarket gasim si rafturi de depozitare, folosite pentru a depozita produsele livrate de catre furnizori, pana la introducerea lor spre vanzare. Este important ca acestea sa fie durabile intrucat multe obiecte depozitate pe aceste sunt foarte grele si uneori raman pentru perioade mai lungi de timp in depozite.

 

+ There are no comments

Add yours