Probleme cu greutatea? Mascheaza-le purtand blugi

Probleme cu greutatea? Mascheaza-le purtand blugi


O data cu venirea verii kilogramele in plus acumulate devin din ce in ce mai vizibile, ceea ce ne da mari batai de cap, mai ales reprezentantelor sexului frumos. Acestea pot folosi fel de fel de trucuri pentru a masca kilogramele in plus acumulate, introducerea blugilor in stilul vestimentar fiind unul dintre cele mai bune trucuri prin care kilogramele in plus pot fi mascate. Avand in vedere acest lucru, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmeze femeile in cazul in care vor sa mascheze kilogramele in plus prin intermediul blugilor.

Marimea este principalul criteriu de care trebuie tinut cont in momentul in care achizitionezi un articol vestimentar indiferent ca este vorba despre blugi dama ori geci barbati. Ideea conform careia hainele mai stramte te fac sa pari mai slaba nu este sub nici o forma valabila atunci cand vine vorba despre blugi motiv pentru care acest articol vestimentar nu trebuie achizitionat conform acestei idei, ci dimpotriva. Pentru a masca kilogramele in plus cu ajutorul blugilor acestia trebuie sa fie un pic mai largi insa nu foarte mult si sa aiba talia medie ori inalta.

Culoarea blugilor a inceput sa fie un criteriu din ce in ce mai utilizat in momentul in care se achizitioneaza blugi pentru ca pe piata vestimentara se gasesc blugi cu diferite nuante. Pentru persoanele care vor sa mascheze un pic kilogramele acumulate, culoarea albastru clasic este alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre culoarea blugilor ce urmeaza sa fie achizitionati.

Modelul blugilor este un alt element de care trebuie tinut cont in momentul in care vrei sa maschezi kilogramele in plus prin intermediul blugilor pe care ii porti. Chiar daca in momentul de fata pe piata de profil se gasesc mai multe modele de blugi, cei clasici raman alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre blugi utilizati pentru mascarea kilogramelor in plus.

In concluzie, chiar daca kilogramele in plus nu fac placere nimanui, dar in special reprezentantelor sexului frumos, acumularea acestora nu este un motiv de izolare si depresie pentru ca  acestea pot fi mascate cu usurinta prin intermediul blugilor potriviti.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord