Preturi rulouri exterioare pentru tot omul

Preturi rulouri exterioare pentru tot omul


Elitechmsystem dovedeste empatie maxima fata de cumparatori, incat a hotarat sa stabileasca pret rulouri exterioare pentru tot buzunarul. Ce inseamna asta? Ca niciodata nu va putea sa spuna cineva ca dincolo era mai ieftin, fiindca mai ieftin de-atat nu se poate. Ce distribuitor te-ar sfatui gratuit ce rulouri exterioare se potrivesc locuintei si nevoilor tale si care s-ar deplasa pe cheltuiala lui la domiciliul clientului sa faca masuratorile, montajul sau sa repare ce s-a stricat?

Daca nu ar fi facut asta cu responsabilitate timp de 10 ani, ar fi pierdut clientii, iar vanzarile ar fi scazut, in loc sa explodeze ca in ultimii 3 ani.
In pret intra si frumusetea rulourilor si maxima lor utilitate. Rulourile acestea va aduc in locuinte lucruri care au o valoare inestimabila si in mod obisnuit nu se pot cumpara: confort, liniste, securitate, intimidate si sanatate.

Sistemul de etanseizare a casei tale mentine echilibrul sistemului nervos, ferindu-te de depresii cauzate de peisajul melancolic autumnal, lumina suparatoare a soarelui, lunii sau a zapedii, decibelii care vin dinspre strada si de la discoteca din colt.

Estre frustrant sa incerci sa adormi, iar in urechi sa rasune muzica la fel de tare ca in boxe.
Preturile nu sunt nici in euro, nici in dolari si nu trebuie sa faci un imprumut in banca sa ai liniste deplina acasa. Costurile rulourilor exterioare variaza in functie de dimensiunile ferestrelor, de material si de sistemul da manipulare. Cela mai bune rulouri sunt cele din aluminiu, care pot fi si reciclabile, in momentul in care renuntam la ele, putand sa recuperam o parte din bani.

De fapt, cheltuielile se recupereaza pe parcurs prin scaderea consumului de electricitate si prin scutirea gospodinei casei de efort: scuturatul covoarelor si al lucrurilor din casa, care in mod obisnuit se umpleau de praf, cand nu existau rulouri exterioare.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Ioana

    Anul trecut ne-am pus rulouri exterioare si am facut cea mai buna alegere. Iarna a fost perfect in casa si pe langa asta am platit si mai putin la intretinere. ­čÖé

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord