MiTAC lansează Navman 50, camera video auto cu cel mai bun raport calitate – preț

MiTAC lansează Navman 50, camera video auto cu cel mai bun raport calitate – preț


Noua cameră entry level oferă cele mai importante beneficii ale camerelor video auto, precum înregistrare la rezoluție Full HD, unghi larg de vizualizare sau senzor G cu 3 axe, la cel mai mic preț
București, 20 iulie 2017 – MiTAC, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, prin mărcile comercializate (Mio, Navman și Magellan) lansează pe piața din România noua cameră video auto Navman 50 capabilă să înregistreze Full HD cu 30 de cadre pe secundă, la un unghi larg, de 110°.
Cu un design compact, ideal pentru orice tip de autoturism, și o greutate de numai 59 de grame, Navman 50 integrează un ecran de 2,3 inci și obiectiv cu diafragmă F2.0 pentru înregistrări video mai clare și luminoase, chiar și în condiții de lumină slabă. Mai mult, unghiul de vizualizare generos asigură surprinderea fiecărui detaliu, caracteristică esențială în special în timpul unei eventuale coliziuni.
Navman50_3
Navman 50 este de asemenea dotat cu senzorul G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. După conectarea dispozitivului la computer, acesta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul.
Mai mult, camera video auto poate fi comutată pe modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu. Prin utilizarea unui card de memorie de până la 32GB, Navman 50 poate stoca 240 de minute de înregistrări la rezoluție 1080p, 492 de fotografii și 82 de evenimente.
Navman 50_2
La detectarea unor evenimentele critice, precum un accident de maşină, camera video auto va salva automat, într-un singur fişier video, imaginile surprinse înaintea detecţiei şocului, dar și secvențele ce succed impactului. Materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii pe cardul microSD, totul pentru a avea un raport asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părţilor vinovate.
Camera video auto Navman 50 este deja disponibilă în România la un preț recomandat de 249 lei.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord