La Shopping City Sibiu se va stabili un nou record mondial

La Shopping City Sibiu se va stabili un nou record mondial


Sportiva Andreea Pavel și-a propus să doboare un Guinness World Record cu un procedeu din artele marțiale

Pe 14 iulie, la ora 11:00, în zona de cafenele și restaurante din Shopping City Sibiu, sportiva Andreea Pavel, înregistrată la Puma Club Sibiu, va încerca să doboare un record mondial atestat de Guiness World Records, printr-un procedeu din artele marțiale.

 

Andreea Pavel va avea la dispoziție un minut pentru a doborî cu piciorul cât mai mult obiecte, așezate pe capul oamenilor. Obiectele alese sunt role de hârtie comerializate de Carrefour sub marcă proprie, iar dimensiunile acestora sunt cele prevăzute de Guiness World Records.

 

Obiectele pe care Andreea Pavel le va doborî pentru a obține un nou record mondial vor fi așezate pe capul celor 85 de voluntari prezenți la Shopping City Sibiu pe 14 iulie. Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, participanții vor fi echipați cu cască de protecție.

 

Referitor la evenimentul prin care și-a propus să stabilească un nou record mondial, sportiva Andreea Pavel ne-a dezvăluit că motto-ul după care se ghidează este „Be your own hero” și a completat: „adică fixează-ți țeluri înalte, zi de zi antrenează-te pentru a le atinge, depășeste orice obstacol, trăiește un stil de viață sănătos și într-o bună zi eforturile îți vor fi răsplătite.”

 

În legătură cu ceea ce urmează să facă, dar și referitor la recordul pe care va încerca să îl doboare, Andreea Pavel a declarat: „procedeul prin care voi încerca să dobor recordul este procedeul meu preferat și cel pe care îl stăpânesc cel mai bine. Penultimul record a fost doborât cu 2 lovituri iar eu sper să îl dobor cu cel puțin 5. Sper să fiu sănătoasă și să avem cât mai mulți voluntari pentru a îndeplini condițiile”.

 

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele care au loc la Shopping City Sibiu sunt disponibile pe website-ul www.shoppingcitysibiu.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord