Imprumut rapid ca intre prieteni

Imprumut rapid ca intre prieteni


Ai nevoie de un imprumut rapid ca intre prieteni, adica fara sa ti se ceara atatea garantii si sa ti se puna atatea intrebari, acum cand cei care-ti dadeau bani cand aveai nevoie sunt plecati in concediu?

Problemele tale finaciare sunt prezente, numai cei care reprezentau solutiile sunt in vacanta?
Nu ai motive de ingrijorare de cand a aparut credit rapid, cel mai prietenos sistem de imprumut!

Imprumutul acela bazat pe incredere si loialitatea intre parteneri, adica ti se pune la dispozitie suma ceruta si ti se spune: “Uite, ar trebui sa inapoiezi banii pe data de…”, iar tu respecti termenul stabilit sa mai iei si alta data.

Credite nebancare definesc creditul rapid ca intre prieteni de care-ti vorbeam. In ceea ce priveste solutionarea prompta a cererii, nimic nu este diferit ca drumul facut la un prieten bun, avand siguranta ca la intoarcere vei avea banii in portofel.

Numai ca  pentru credite online doar cu buletinul nu ai nevoie sa te deplasezi de la domiciliu, ci totul se rezolva pe cale virtuala. Chiar si banii se vireaza in cont, nu te duci dupa ei.

Te aud spunand soptit: “Ti-ai gasit imprumut prietenos!”, dar esti nedrept sa gandesti asa.

Din punctul meu de vedere un imprumut ca intre prieteni se caracterizeaza prin:

-incredere reciproca. Nu ti se cer 1001 de acte, nu esti trimis la serviciu dupa adeverinta de salariat, cand secretariatul este pustiu si nici nu trebuie sa duci ultimele facturi sa demonstrezi ca detii locuinta si suma datorata se poate recupera…

-solutionarea instant a cererii. Nu treci printr-o perioada de analiza a dosarului de creditare (aici nici nu exista asa ceva) si nu ti se spune: “Mai treceti pe la noi!”sau “Mai vedem”

-onestitate de ambele parti. Ei nu-ti percep comisioane ascunse, tu vei respecta termenul stabilit de tine pentru restituirea banilor.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord