Grupul francez Carrefour detine 51% din societatea  Bringo Magazin SRL

Grupul francez Carrefour detine 51% din societatea Bringo Magazin SRL


Bucuresti, 19.07.2019: Grupul francez Carrefour detine 51% din societate Bringo Magazin SRL, societate care opereaza platforma Bringo, o aplicație IT prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate și primite de cumpărători direct acasă.

In prezent, Bringo Magazin SRL este detinuta de doua societati : Allib Rom SRL, societate a gupului Carrefour, si Ascend Netsolution SRL.
Astfel, Jean-Baptiste Dernoncourt are doar calitatea de administrator al uneia dintre societatile actionare, respectiv al societatii Allib Rom SRL, care este detinuta de Columbus Active SRL (fosta Billa Invest Construct SRL), societate care la randul ei este detinuta, in totalitate, de grupul Carrefour.

***
Despre Carrefour
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 174 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 31 de magazine Billa.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord