Geamuri termopane DAFCO

Geamuri termopane DAFCO


Atunci cand ne reconditionam casa si o imbunatatim cu izolatii si elemente menite sa ne ofere confort interior pe toata perioada anului, este important ca acestea sa fie de calitate pentru ca rezultatul obtinut sa fie cu adevarat bun si sa ne satisfaca conform asteptarilor noastre.

Pe langa izolarea peretilor, usile si ferestrele trebuie sa fie la fel de eficiente in crearea conditiilor dorite. Geamurile termopan sunt cea mai eficenta si mai buna alegere pentru orice casa. Aceste geamuri au fost create cu scopul de a oferi o izolatie de calitate a locuintelor atat din punct de vedere fonic cat si termic.

Un termopan obisnuit este format din doua geamuri de sticla separate intre care este introdus aer uscat pentru a crea izolatia termica. Acest lucru ne permite sa avem conditii mai bune in camera cu temperaturi potrivite pentru fiecare sezon. Astfel, vara cand afara sunt temperaturi foarte ridicate, in camera va fi ceva mai racoare si mai placut iar timp de iarna in camera va fi mai cald decat afara deoarece caldura produsa de soba sau calorifer va fi retinuta mai bine. Desigur ca o data cu evolutia sistemelor de izolatie, si geamurile termopan au devenit mai complexe si mai eficente.

Un important producatori de geamuri termopan este si http://dafco.ro . Cei de aici va stau la dispozitie cu modele superioare de ferestre termopan cu tamplarie pvc de calitate si consultanta de specialitate pentru a va alege tipul de ferestre potrivite locuintei dumneavoastra. Ei ne sfatuiesc ce tip de izolatie si armaturi sa alegem pentru fiecare tip de fereastra astfel incat acestea sa nu sufere deformari datorate temperaturilor prea mari sau prea mici o data cu trecerea timpului.

Ca si produsele de aici, si serviciile oferite de Dafco sunt profesionale. Consultantii va stau la dispozitie oricand si vavor gasii solutii in cel mai scurt timp. Totodata echipele de montare se vor ocupa de montaj cat mai repede si cu profesionalism pentru ca dumneavoastra sa obtineti un lucru durabil si de calitate.

+ There are no comments

Add yours