ELKO anunta extinderea activitatii in Polonia

ELKO anunta extinderea activitatii in Polonia


ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si soluții IT, anunta extinderea grupului ELKO la nivel european. Astfel, prin externalizarea unei echipe de vanzari dedicata produselor IT & Consumer, ELKO Group anunta extinderea activitatii in Polonia.

Portofoliul de produse extins al companiei ELKO, acoperirea multi-regionala si expertiza cu privire la specificul pietei est-europene, alaturi de experienta echipei locale formata din profesionisti din industria IT, au capacitatea de a genera oportunitati de afaceri importante pentru canalul de parteneri din Polonia.

Polonia este a sasea țara din punct de vedere economic din Uniunea Europeana si cea mai mare ca dimensiune din vechiul bloc est-european, ceea ce reprezinta o oportunitate naturala de crestere pentru Grupul ELKO.

In acceptiunea ELKO, Polonia este o tara relativ matura, dar in care exista inca potențial pentru un distribuitor nou care sa ofere clientilor servicii unice si produse fiabile.

Echipa de vanzari nou inființata se afla in Wroclaw, considerata cea mai buna alegere datorita imbinarii avantajelor prezenței locale cu rutele logistice de furnizare a produselor si serviciilor ELKO pe piața din Polonia.

“Piata IT din Polonia este mare si saturata, fiind acoperita de aproape toți distribuitorii globali. In acelasi timp, distribuitorii din aceasta piata nu pun la dispoziția clientilor lor, revanzatori sau companii OEM, servicii personalizate. Prin intrarea grupului ELKO in Polonia, cu o oferta ce se bazeaza pe o abordare individuala si pe proiecte, am convingerea ca clientii vor avea avantajele unei eficiențe sporite, prin combinarea dintre rutele logistice, metodele financiare si portofoliul extins de produse”, a declarat Svens Dinsdorfs, CEO, ELKO Group.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania
Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si soluții IT din regiune, reprezentand 180 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7000 de companii, producatori de calculatoare, integratori de sisteme din 30 de țari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distribuția unei game largi de echipamente si soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructura IT si de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand soluții IT, sisteme de comunicații si supraveghere video), adresand toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elkogroup.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elko-group
Facebook: https://www.facebook.com/elkogroup/
Twitter: @ELKO_Group
www.elko.ro

+ There are no comments

Add yours