Cum alegi cele mai bune rafturi de depozitare

Cum alegi cele mai bune rafturi de depozitare


Rafturi depozitare sunt foarte importante intr-o casa, magazin sau birou. Sunt o piesa de mobilier ideala pentru depozitarea obiectelor de decor si a prosuselor utile.

Criterii esentiale in alegerea rafturilor de depozitare

Este important sa alegi acel obiect de mobilier care sa corespunda nevoilor tale. Rafturile de depozitare se situeaza la imbinarea dintre util si estetic. Un raft de depozitare poate deveni un obiect de mobilier de suflet pe care pasionatii de carti, flori sau bibelouri isi pot ordona colectia. Un prim criteriu in alegerea rafturilor este dat de utilitatea lor. Trebuie sa tii cont pentru ce anume sa iti doresti sa achizitionezi raftul. Daca optezi pentru un raft depozitare necesar intr-un garaj sau o camara, aspectul estetic nu este semnificativ. Importante sunt etajerele rafturilor si dimensiunea lor in raport cu produsele care urmeaza  sa il ocupe. Gasiti multe modele de rafturi pe Rota.ro. Rafturile metalice pentru depozitare sunt ideale in acest caz. Acestea sunt foarte rezistente la greutate si durabile in timp. Acest tip de rafturi sunt usor de asamblat si pot fi amplasate in zone precum balconul, garajul sau camara. In privinta rafturilor depozitare pentru casa se pune accent pe estetic. Acestea trebuie sa se incadreze cu decorul camerei. Trebuie sa emane eleganta si sa fie realizate din materiale delicate dar rezistente precum lemnul. Un raft pentru casa poate constitui un obiect de mobilier decorativ foarte atragator.

Tipuri de rafturi depozitare

Rafturile de depozitare se diferentiaza in functie de dimensiunea, forma si materialul utilizat la realizarea lor. Rafturile mari sunt utilizate in incaperi precum garajul sau camara. Pot fi folosite si pentru sufrageri, restaurante sau mari centre comerciale.In baie sau salon sunt recomandate rafturile mici. Rafturile se disting in functie de forma pe care o au in rafturi patrate sau dreptunghiulare si mai rar in forma de oval. Rafturile suspendate pot fi montate pe orice tip de perete. Rafturile independente au dimensiuni mici si pot fi amplasate in orice colt al camerei.

Aspectul estetic al rafturilor

Daca vorbim de rafturi de depozitare pentru casa acestea trebuie accesorizate in ton cu mobilierul casei. Daca vorbim despre rafturile pentru garaj sau camara le puteti lasa asa cum sunt sau puteti sa le oferiti un strop de culoare. Vopsirea unui astfel de obiect de mobilier nu este deloc o treaba grea. Mai multe idei gasiti aici. In plus o cantitate mica de produs este suficienta pentru a da culoare rafturilor de depozitare. Rafturile depozitare sunt piese a caror utilitate a capatat amploare in ultimul timp. Acestea ajuta la economisirea spatiului sau la crearea unui ambient in decorul casei.

Va recomand sa aflati mai multe despre firma Frameworks, care produce aceste rafturi depozitare, de aici.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord