Craiasa Muntilor


craiasa 2

Desi nu este o tara foarte dezvoltata si cunoscuta la nivel european si mondial, Romania are de oferit numeroase atractii in materie de natura si istorie. Fiind cunoscuti ca si patria lui Vlad Tepes, multi turisti vin aici cu dorinta de a vizita castelele si manastirile pentru care suntem atat de renumiti si sa-si imbogatesca cunostintele de istorie.

 

Datorita acestor repere, turismul s-a intensificat in ultimul deceniu si astfel au aparut numeroase pensiuni si resorturi care sa-i gazduiasca pe turisti pe perioada vacantei lor. Una dintre acestea este zona de agrement Bran-Moeciu, zona formata din trei localitati aflate in apropierea mai multor obiective turistice, cel mai important fiind castelul Bran.

 

Ca si pensiuni in Moieciu, gasim complexul Craiasa Muntilor, o pensiune cu o istorie de 25 de ani in domeniul turismului. Inceputa ca o mica afacere de familie, aceasta s-a extins o data cu trecerea timpului, ajungand la cinci pensiuni si un restaurant in zona Bran-Moieciu care gazduiesc turisti din numeroase tari in orice perioada a anului.

 

Ca si destinatii turistice, pe langa castelul Bran, in aceasta zona se gasesc si cateva pesteri, Parcul National Piatra Craiului precum si numeroase obiective culturale si istorice, castele si muzee. Totodata orasul Brasov de afla in apropiere, fiind un alt obiectiv vizat de multi turisti.

Insa nu doar aceste lucruri fac din zona Bran-Moieciu un repet turistic indragit ci si peisajele impresionante care-ti taie respiratia, panoramele de pe varfurile muntilor care ating norii, padurile de conifele si paraurile care curg printre munti. Este o zona linistita si relaxanta unde omul se poate conecta cu natura neatinsa de om si cu traditiile pastrate cu sfintenie din cele mai vechi timpuri.

craiasa 1

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord