Concurs Creditepebune.ro

Concurs Creditepebune.ro


Asa cum bine stiti, de-a lungul timpului v-am invitat la tot felul de concursuri interesante la care multi dintre voi ati castigat tot felul de premii. Unele dintre ele au fost jurizate de mine, altele nu. Acum vreau sa va invita la un nou concurs care va fi jurizat si de mine, un concurs de la Creditepebune.ro.

Initial, perioada de inscriere in concurs a fost pana pe data de 1 lulie, insa, termenul s-a prelungit pana pe 21 iulie 2017, deci inca mai ai timp sa te inscrii si sa ai sansa sa castigi un premiu substantial in bani.

Asa cum spuneam la inceput, concursul este organizat de cei de la Credite pe bune. Acestia ofera servicii financiare pentru toate judetele tarii si gasesc solutii personalizate pentru nevoile tale. Asta in cazul in care te intereseaza si pe tine sa accesezi un credit de nevoi personale, un credit de refinantare, un credit pe termen lung sau scurt sau un alt tip de credit. Conditiile sunt simple si creditul iti va fi acordat rapid.

Revenind la concurs, ceea ce ai tu ca blogger de facut este bineinteles sa scrii. Trebuie sa scrii un articol din domeniul financiar/bancar/credit si sa-l publici pe blogul tau. Blogul tau trebuie sa fie mai vechi de 6 luni si pentru a participa trebuie sa apartii unui anumit judet. De aceea e important sa te grabesti. Ideea concursului este aceea de a fi scrise articole pentru fiecare din cele 42 de judete. In continutul articolului tau e obligatoriu sa mentionezi si de unde anume ai primit invitatia pentru acest concurs. Click aici pentru a vedea toate informatiile care te-ar mai putea interesa.

Am amintit mai sus faptul ca premiile sunt in bani si sunt substantiale. Si chiar sunt. Cel mai mare premiu este de 900 de lei si va fi acordat bloggerului care are cel mai popular blog inscris in concurs. Al doilea premiu va fi acordat bloggerului care are cel mai interesant articol si cel mai corect din punct de vedere lingvistic, logic, etc. Al treilea premiu poate fi primit de orice participant la concurs, indiferent de modul in care e scris articolul, indiferent de popularitatea blogului sau de alte criterii. De ce? pentru ca va fi acordat prin tragere la sorti. Valoarea premiului special este de 500 lei.

Eu cred ca e un concurs interesant la care se merita sa participati.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord