Cazare Delta Dunarii

Cazare Delta Dunarii


Delta Dunarii este un important reper turistic din Romania dar si din Europa, patrimoniu mondial al UNESCO si a doua cea mai mare delta a europei.
Anual mii de turisti aleg aceasta destinatie pentru a admira frumusetile naturale ale zonei, speciile protejate si peisajele pitoresti. O data cu dezvoltarea turismului in aceasta zona, au aparut si numeroase pensiuni si hoteluri care ii gazduiesc pe acestia pe perioada vacantei lor.

Multe pensiuni sunt situate in apropierea apelor Deltei astfel ca turistii vor fi in permanenta conectati cu natura si vor putea admira peisajele impresionante in orice perioada a zilei.
O parte importanta a acestei zone este Chilia Veche, cea mai populata asezare rurala din Delta Dunarii. Ca si in celelalte zone ale Deltei , si in Chilia Veche se gasesc numeroase pensiuni care ofera cazare in Delta Dunarii turistilor veniti din toate colturile tarii si chiar din tari straine pentru a-si petrece timpul in sanul naturii.

Turistii de pot caza in Chilia Veche la una dintre pensiunile prezente in zona, unde se pot bucura de flora si fauna neatinse de mana omului, cu peisaje impresionante si magnifice. Pensiunile din Chilia Veche le ofera posibilitatea turistilor sa descopere cele mai importante atractii din Delta Dunarii  si obiceiuri traditionale care exista de pe vremea dacilor si romanilor.

Limanul Resort, o importanta pensiune din Chilia Veche ii asteapta pe turisti cu oferte tentante si pachete de beneficii de nerefuzat. Fiind plasata langa rezervatia naturala Roscova-Buhaia, pensiunea ofera turistilor posibilitatea de a se conecta cu natura iar acestia pot admira zona fie pe uscat fie pe apa, unde pot descopei numeroasele specii rare de pasari si plante, unele chiar pe cale de disparitie.

Pensiunea le ofera turistilor numeroase avantaje, excursii cu barca pe apele Dunarii , ghiduri in padurile invecinate si in satele pitoresti din Delta sau concursuri de pescuit cu barca. Acestia au totodata posibilitatea sa deguste mancarurile traditionale pregatite in stil pescaresc si sa particile la cursuri de gatit. Se pot relaxa la piscina exterioara si de pot bucura de razale bande ale soarelui.

+ There are no comments

Add yours