Campanie umanitara: Cumpara bannere pe bloguri pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati

Campanie umanitara: Cumpara bannere pe bloguri pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati


Este foarte greu pentru persoanele cu dizabilitati sa se integreze in comunitatile normale si sa realizeze anumite sarcini. Pentru cei care sunt nevoiti sa foloseasca scaunul cu rotile este foarte greu nu numai sa se deplaseze, ci si sa duca o viata normala.

Principala problema este cea a transportului: atunci cand persoana in cauza trebuie sa se deplaseze pe distante mai mari este nevoita sa foloseasca un alt mijloc de transport. Este nevoie ca persoana cu handicap sa fie in permanenta alaturi de un insotitor care sa o poata muta din scaun in masina sau in alt mijloc de transport si inapoi in scaun atunci cand ajung la destinatie.

In aceasta situatie se afla si Egyed Petru Zoltan, un blogger roman care sufera de un handicap locomotor si este nevoit sa foloseasca un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Dorinta acestuia este sa se poate deplasa mai mult si sa poata lua parte la intalniri cu alte persoane cu handicap pentru a face schimb de pareri si a discuta ce se poate face pentru ca un numar cat mai mare de persoane care se gasesc in aceasta cauza sa beneficieze de ajutor. Pretul unei astfel de masini nu ar fi insa prea ridicat, insa unei persoane cu dizabilitati, care nu poate realiza venituri mari, nu-i este deloc usor sa cumpere un astfel de mijloc de transport.

In ajutorul lui Zolty au venit alti bloggeri, care s-au hotarat sa ofere bannere, afisate pe anumite perioade, in schimbul unei sume de bani care va fi donata pentru achizitionarea unei masini adaptata cu rampa pentru scaunele cu rotile, care sa-i faciliteze deplasarea in locurile dorite si sa-i usureze viata de zi cu zi.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord