Angostura Global Cocktail Challenge 2018  – 10.000 de dolari pentru cel mai bun barman

Angostura Global Cocktail Challenge 2018 – 10.000 de dolari pentru cel mai bun barman


Românul Mihai Fetcu, calificat în semifinala țărilor din Europa Centrală și de Est

7 barmani din Europa Centrală și de Est se vor ”bate” preparând cocktailuri în cadrul Angostura Global Cocktail Challenge 2017- 2018, eveniment ce va avea loc miercuri, 19 iulie 2017, între orele 12.30 și 16.00, la Apollo 111 (str. Actor Ion Brezoianu nr. 23 – 25, Palatul Universul, Corp B, Subsol).
Vă așteptăm miercuri, începând cu ora 12.30, la concursul barmanilor și seara, de la ora 19.00, la After party – Nomad Sky Bar (Strada Smârdan 30, Etaj 1).

Cei 7 barmani înscriși în semifinala țărilor din Europa Centrală și de Est, care se va desfășura pe 19 iulie în Apollo 111, sunt: Mihai Fetcu (România), Stepan Abrahmayn (Armenia), Václav Jahn (Republica Cehă), Vasil Peevski (Macedonia), Darko Angeleski (Bulgaria), Karina Popushyna (Ucraina) și Kseniya Yashchuk (Belarus).

Mihai Fetcu activează de 9 ani în industrie și este, după cum singur se descrie, fost sportiv de performanță, actual barman cu acte în regulă! ”De când am intrat pentru prima oară într-un bar, am fost atras ca un magnet de magia sticlelor. M-au fascinat mereu poveştile care se află în spatele lor dar mai ales modul în care un cocktail, bine preparat, poate să îţi schimbe ziua… Sunt barman rezident Bar D.O.M.E şi mă ocup cu tot ceea ce înseamnă lumea barului.
Pornind de la cursuri de barmani (Arta de a fi barman), evenimente de bar catering (Bar D.O.M.E Events), bar trivia (Cocktail Trivia), gheaţă (Ice Division), bar blogging & vlogging, ş.a.m.d”, se prezintă Mihai.
Juriul este compus din Daniyel Jones (Brand Ambassador Angostura – Trinidad Tobago, câștigător, în 2013, al Angostura Global Cocktail Challenge), Viorel Munteanu (co-fondator

Flying Cocktails Agency, cu o experiență de 16 ani în bartending, care a pregătit, până în prezent, peste 500 de barmani) și Emil Rengle (unul dintre cei mai talentați coregrafi și directori artistici români ai momentului, care a lucrat și a studiat alături de coregrafi celebri din cadrul celor mai renumite școli de dans din SUA, Europa și Asia). Administrator juriu va fi Ciprian Prodea Tasel- preparator barman, General Manager Flying Cocktails Agency.

Participantul trebuie să pregătească, în 7 minute, 2 cocktailuri cu Rom Angostura și 2 cocktailuri cu Amaro Angostura. Juriul va decide câștigătorul în funcție de calitatea băuturii preparate, a modului în care se prezintă participantul și a cunoștințelor pe care acesta le are în domeniu.

Câștigătorul semifinalei de la București se va întrece, în septembrie, la Finala Europeană de la Atena. Ultima bătălie se va da în Trinidad și Tobago în februarie 2018. Cel mai bun concurent va fi Brand Ambassador Angostura timp de 2 ani și va intra în posesia unui premiu în valoare de 10.000 de dolari.

Despre Casa Angostura
Lider de piață în lume cu bitter-ul, ANGOSTURA® este unul dintre producătorii de rom cu tradiție din zona Caraibe. A câștigat medalii de aur la mai multe competiții internaționale din ultimul deceniu și a fost numit „cea mai premiată gamă de rom din lume” de Masters Rom. În portofoliul Casei, în afară de romul “Angostura® 1787”, există alte opt produse: Angostura® Reserva White Rum, Angostura® 5y old, Angostura® 7y old, Angostura® 1919 Dark Rum, Angostura® 1824 Dark Rum, Amaro di Angostura®, Angostura® Aromatic Bitter și Angostura® Bitter Orange . Produsele Angostura sunt importate în România de Heinrig Food&Beverages.

Despre Heinrig Food&Beverages
Înființată în anul 2003 sub numele de Heinrig Distribution, dar purtând, din 2015, numele Heinrig Food&Beverages, compania are un portofoliu variat de produse, mereu diversificat, în funcție de rigorile și cerințele pieţei româneşti, motiv care a dus, constant, la o creştere a cifrei de afaceri. Firma are parteneriate solide cu cele mai importante companii de retail, dar și colaborări de succes cu firme de distribuţie zonală pentru acoperirea naţională a retail-ului tradiţional şi HORECA. Calitatea produselor pe care le distribuie este recunoscută prin numeroasele premii şi distincţii câştigate la concursuri internaţionale.

În portofoliul Heinrig Food&Beverages se regăsesc brand-uri de prestigiu precum ţigaretele King ţigările din foi Moods, băuturi spirtoase precum digestivele Unicum, Underberg şi Sierra Tequila, whisky-urile Loch Lomond, romul Old Pascas şi Stroh 80, Finsbury Gin, gama siropurilor de bar Riemerschmid. Heinrig Food&Beverages distribuie vinuri ale faimoaselor companii: Marchesi Antinori, Gallo (cel mai mare producător de vinuri californiene), Peter Lehmann, Lafite, Cava Freixenet (cea mai vândută marcă de cava la nivel mondial), champagne – Taittinger (al treilea brand ca notorietate al renumitei Champagne).
Mai multe informații despre portofoliul de produse Heinrig Food&Beverages găsiți pe www.heinrig-fb.ro.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord