Recomandarea zilei: Zilele lui Zamfirescu – a III-a editie – 25 Iunie 2017 – un eveniment spectaculos pentru copii si parinti

Recomandarea zilei: Zilele lui Zamfirescu – a III-a editie – 25 Iunie 2017 – un eveniment spectaculos pentru copii si parinti


Evenimentele dedicate copiilor sunt foarte bine pregatite de organizatori pentru a crea amintiri de neuitat. “Zilele lui Zamfirescu”, aflate la cea de a-III-a editie, promit sa ofere copiilor clipe magice, jocuri antrenante, distractie si multa voie buna. Evenimentul este dedicat si parintilor care vor avea parte de activitati minunate.

Promenada culturala – Zestrea neamului

O mare parte a traditiilor unui popor sau comunitati o reprezinta activitatile de tipul sezatorilor si a jocurilor. Astazi le numim divertisment si socializare. Aceste jocuri sunt comoara culturala a neamului, pastrata din generatie in generatie si transmisa mai departe. Zilele lui Zamfirescu, eveniment aflat la cea de a III-a editie, va reuni copii si parintii care vor petrece clipe de neuitat impreuna. Parintii vor putea retrai momentele copilariei alaturi de cei mici. Revigorarea unor jocuri indragite ale copilariei precum: “Tara, tara, vrem ostasi” sau sotron vor face din evenimentul Zilele lui Zamfirescu un spectacol amuzant. Copiii se vor bucura de fiecare clipa. Fiecare moment va fi fructificat la superlativ. Atelierele de colorat vor dovedi care sunt cei mai talentati dintre cei mici si ii vor ajuta sa isi decopere latura artistica. Animatorii se vor ocupa de intreaga familie si vor avea ca obiectiv sa aduca pe chipul celor mici si celor mari cat mai multe zambete.
Evenimentul gazduieste si un atelier de experimente chimice, de unde cei mici vor afla lucruri noi si interesante. Deloc neglijati, parintilor li se pregatese o expozitie culinara, cu delicatese ce le vor incanta simturile. Pasionatii de masini se vor delecta cu frumusetea masinilor de epoca prezente la eveniment. Doamnele se vor putea destinde si energiza la un workshop de gimnastica. Muzica va incanta auzul tuturor celor prezenti la eveniment.

Accepta provocarea. Ia parte la un eveniment inedit

Rupe-te de cotidian, uita de tableta si de smartphone. Alege sa iti petreci ziua intr-un mod inedit. Bucura-te de o zi speciala, lasa tehnologia deoparte si alege sa petreci o zi de neuitat. Muzica de buna calitate va intretine atmosfera si te va face sa te simti de parca te-ai teleportat intr-un timp lipsit de griji.

Pastrarea traditiilor prin revigorarea jocurilor

Origami, workshop de facut bijuterii si degustarea de vin vor parte din activitatea acestui eveniment atat de special. Participantii care vor lua parte la eveniment vor aprecia mult mai mult timpul pe care il pot petrece in familie. Vor intelege cat de important este sa te bucuri de lucruri care nu te costa mai nimic. Bucuriile mari vin din lucrurile mici, iar copiii si parintii vor aprecia acest eveniment care le va oferi atat de multe.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord