Vodafone Romania ofera internet nelimitat si gratuit la concertul Kings of Leon de pe Arena Nationala

Vodafone Romania ofera internet nelimitat si gratuit la concertul Kings of Leon de pe Arena Nationala


 

  • Toti clientii de servicii mobile oferite de Vodafone Romania vor avea internet nelimitat si gratuit pe Arena Nationala pe durata concertului
  • Momente inedite de la cel mai mare concert al verii vor fi transmise pe pagina de Facebook Vodafone Romania

 

Bucuresti, 15 iunie 2017 Cu ocazia aniversarii a 20 de ani, Vodafone Romania ofera internet nelimitat si gratuit pe Arena Nationala pe toata durata concertului Kings of Leon din Bucuresti. Astfel, toti clientii mobili ai Vodafone Romania care au cartele preplatite, abonamente sau servicii mobile dedicate companiilor vor avea acces nelimitat si gratuit pe Arena Nationala pentru a naviga pe internet si pentru a utiliza social media in reteaua Supernet™ 4G+ pe toata durata concertului.

De asemenea, vizitatorii paginii de Facebook a Vodafone Romania vor putea urmari sambata, 17 iunie, transmisiuni cu momente inedite de la cel mai mare concert al verii, precum si fragmente din concertul de deschidere al artistei LP (Laura Pergolizzi).

Pana in ziua concertului, clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete cu 20% discount, indiferent de categorie, in peste 100 de magazine ale operatorului din toata tara. Harta magazinelor este disponibila pe www.vodafone.ro/kingsofleon. Totodata, pana pe 16 iunie, utilizatorii MyVodafone au sansa de a castiga zilnic invitatii in cadrul concursului organizat in aplicatie si de a ajunge la cel mai mare concert al verii. Orice utilizator care efectueaza plata unei facturi, o reincarcare sau o activare de extraoptiune este eligibil pentru a castiga una dintre cele 200 de invitatii duble pentru concertul Kings of Leon.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord