Unboxing: Drona Cheerson  CX – 10A

Unboxing: Drona Cheerson CX – 10A


Am primit in teste de la Gearbest drona Cheerson CX – 10W, o drona mica dar foarte puternica pentru dimensiunile ei.

Va invit sa urmariti in continuare unboxingul acestei micute drone de le Gearbest.

Drona poate fi comandata cu ajutorul unui smartphone  conectat la aceasta prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi care permite in acelasi timp vizualizarea in timp real a imaginilor surpinse cu camera VGA cu rezolutia de 0.3 MP.

Drona este recomandata copiilor cu varsta de cel putin 14 ani.

Cheerson Drona Cheerson CX – 10A este construita in totalitate din plastic, ceea ce o face foarte usoara, aceasta cantarind doar 15 grame. Va recomand sa fiti atenti atunci cand o folositi, sa evitati socurile mecanice deoarece riscati sa distrugeti iremediabil drona.

Autonomia de zbor este de 5 minute si este asigurata de un acumulator nedetasabil de 3.7V cu capacitatea 150MAH. Drona poate fi comandata de la o distanta de aproximativ 15 metri. Durata de incarcare este de 60 de minute.

Culorile in care este disponibila aceasta drona sunt: alb, negru, argintiu si auriu.

In pachet vei gasi:

  • 1 x CX – 10W Mobile RC Quadcopter
  • 1 x cablul de incarcare USB
  • 4 x Elice
  • 1 x manual de utilizare in limba engleza

Astept in comentariile acestui articol sa imi spuneti daca ati comandat pana acum o drona de pe Gearbest si ce alte produse de pe acest magazin on-line chinezesc doriti sa mai testez.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord