Sfaturi utile pentru alegerea unui cititor de coduri de bare

Sfaturi utile pentru alegerea unui cititor de coduri de bare


Cu siguranta vezi zilnic prin magazine cititoare coduri de bare. Acestea ofera informatiile necesare despre fiecare produs in parte si usureaza procesul de comercializare a produselor.
Insa, cu siguranta ai vazut si faptul ca nu toate magazinele au acelasi tip de cititor cod de bare. Aceste dispozitive sunt diferite de la caz la caz si orice persoana care le cumpara e bine sa aiba in vedere o serie de aspecte.

In primul rand trebuie sa stii inca de la inceput ce tehnologie de scanare vrei sa aiba cititorul de bare pe care il cumperi. Cele mai des intalnite tehnologii sunt laser, CCD si Imager. Tehnologia laser este foarte dorita deoarece scaneaza codurile de la distante mari si foarte mari, ceea ce poate fi foarte confortabil. Tehnologia CCD poate functiona doar la distante foarte mici si este cel mai frecvent intalnita in magazine. Tehnologia Imager este o tehnologie mai noua. Ea citeste coduri de la distante mici, dar este foarte performanta.

Apoi, cand alegi un scaner cod de bare trebuie sa tii cont si de flexibilitatea acestuia. Astfel exista cititoare fixe, mobile si incastrabile. Nu e nevoie de prea multe explicatii in privinta celor fixe si mobile, deoarece lucrurile sunt clare. In privinta celor incastrabile trebuie sa stii ca sunt cele pe care le vezi la casele de marcat din marile magazine.

Orice cititor de coduri de bare trebuie sa fie bineinteles conectat la o baza de date ce contine informatiile necesare. Ei bine, conectarea se poate face cu fir sau wireless. Wireless este bineinteles mai simplu si mai comod.
Daca vrei sa cumperi un cititor de coduri de bare pentru afacerea ta, fa o alegere inteleapta si comanda-l de pe ITdepot.ro. Tot de aici mai poti comanda si imprimante etichete, terminale mobile, echipamente retail, dar si consumabile si accesorii pentru produsele de pe site.

De ce ITdepot.ro? Pentru ca aici gasesti produse de cea mai buna calitate, preturi de bun simt, o gama de produse foarte variata, livrare rapida si ai per total o experienta placuta.
Toate detaliile care te intereseaza le poti afla de pe site sau la numarul de telefon +4 0317-102-310.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord