Scapa de caldura torida, evadeaza in inima muntilor

Scapa de caldura torida, evadeaza in inima muntilor


O vacanta la munte iarna ofera clipe magice, insa vara natura se dezlantuie si ofera un spectacol mirific. Muntii Bucegi ofera o zona deosebita, perfecta pentru vacanta. Comuna Moeciu este un important centru turistic unde aerul curat, pitorescul locului si frumusetea naturii domnesc. Pentru a va bucura de un concediu de vis, cazare Moeciu este ceea ce ar trebui sa cautati.

Mociu si punctele turistice

Cascada de la Chisatoarea ofera o imagine placuta turistilor care pasesc in aceasta zona. Castelul Bran este un centru turistic foarte vizitat, un monument national si un punct de reper in Romania.Daca decideti sa alegeti o vacanta la munte in aceasta vara, puteti alege Moeciu de Sus pensiune si va veti bucura de o cazare ireprosabila si de imprejurimi adorate.In apropierea localitatii Moeciz se regasesc Cheile Gradistei si Cheile Moeciului. Formatiunile stancoase si frumusetea salbatica a naturii va vor cuceri. Moeciu de Sus este o destinatie ideala pentru a va relaxa si a va racori. Frumusetea padurilor de brad si de fag nu va vor permite sa va plictisiti in aceasta depresiune intramontana. Pentru ca vacanta sa fie pe deplin perfecta trebuie sa va asigurati ca ati facut cea mai buna alegere la Moeciu de Sus Pensiune. Confortul patului din camera pensiunii la care va cazati, frumusetea privelistii minunate de care va veti bucura in fiecare dimineata cand va veti trezi, sunt punctele forte in alegerea unei locatii de cazare. Situata la imbinarea dintre modern si traditional, dintre accesibil si confort, Craiasa Muntilor Moeciu ofera o cazare care merita toate margaretele din  lume. O pensiune in Moeciu va va oferi toate motivele de a va bucura de concediu si relaxare.

Pensiunile garanteaza confort ca la tine acasa

De multe ori ne gandim cum ar fi sa venim acasa de la serviciu si sa gasim toate treburile rezolvate si tot ceea ce ne dorim dupa o zi obositoare este un moment de relaxare. O pensiune la Munte Moeciu asigura confort suprem la preturi accesibil. Pensiunile ofera pachete de servicii atragatoare, oferte pentru grupuri, oferte de sezon, pachete pentru toate buzunarele. De aceea sunt preferate penaiunile in locul hotelurilor. Clientii sunt intampinati cu caldura iar numarul redus de persoane care pot fi cazate sunt atuu pentru acei turistii care vor nai multa liniste si mai putina agitatie. Pensiunile pun la dispozitia clientilor pachete atragatoare care contin activitati antrenante. O cazare Moeciu poate aduce cu sine excursii de o zi in marile puncte turistice ale zonei. Imprejurimile atragatoare si punctele turistice, alaturi de pensiunile cu caracter rustic sunt apreciate atat de turistii romani cat si de strainii care aleg sa petreaca vacanta in Romania.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord