S-a lansat Clinica LifeDent Implant din Bacau din “Atenția pentru fiecare pacient”

S-a lansat Clinica LifeDent Implant din Bacau din “Atenția pentru fiecare pacient”


Nu ne dorim cu toții ca stomatologul nostru să fie cu adevărat preocupat de frumusețea zâmbetului nostru, iar, când vine vorba de cei mici, aceștia să meargă la un control nu doar fără teamă, ci chiar cu plăcere? Avem o veste bună! Grija pentru pacienți și pasiunea pentru munca lor recomandă echipa LifeDent Implant ca fiind în măsură de a vă îndeplini aceste vise.

Ce-ați spune să intrați pentru puțin timp în lumea fondatoriilor clinicii, Laura si Tudor Bacaoanu? Medici stomatologi cu o bogata experienta, cei doi au gândit conceptul LifeDent Implant în spiritul inovației, dorindu-și să fie mai aproape de oameni și de nevoile acestora. Precum o echipa solidă, cu multă muncă și perseverență, au dezvoltat clinica unde astăzi cei doi își dedică timpul îngrijirii zâmbetelor noastre. Au pornit de la un cabinet mai mic, dar devotamentul pentru munca lor de zi cu zi i-a adus în fața împlinirii visului lor: Clinica LifeDent Implant. Investind zilnic în educația stomatologică, aceasta ofera o gamă complexă de servicii incluzand și prevenția stomatologică, de importanță majoră pentru  pacienți.

Întrebată care este cheia pentru a fi un medic stomatolog de succes, răspunsul dat fără ezitare de Dr. Laura a fost: “Atenția si grija pentru nevoile fiecarui pacient, dorința de a face lucrurile cat mai bine. ” Desigur, aceasta este exact ce a dorit să găsească în toți membrii echipei sale. Astăzi, grupul cuprinde o echipa de specialiști, de al căror sfat profesionist se bucură fiecare pacient. Din dorința clară de a face vizitele la stomatolog mai placute și pentru cei mici, echipei a fost adăugată și Zâna Măseluță. Iar personajul epic nu ar putea sosi cu mâna goală, aduce și o diplomă pentru dințișori, determinându-i astfel pe copii să uite de frica față de medicul stomatolog. Intrebandu-l pe Dr. Tudor, cofondatorul LifeDent Implant despre misiunea acestei noi clinici de excepție:  “ Am inființat Clinica LifeDent Implant, din dorința de oferi servicii la standarde cât mai înalte și pe acest raționament, am investit in cursuri si aparatură de specilitate.”

LifeDent Implant, având ca scop satisfacerea nevoilor pacienților și înlăturarea obișnuitei temeri a copiilor și a adulților, deschide noi orizonturi pentru stomatologia bacauană, conturând o imagine corectă, în special în viziunea celor mici, a ceea ce înseamnă, de fapt, o vizită la medicul stomatolog.

Pentru mai multe detalii wwww.lifedentimplant.ro

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord