PC Garage și AdNet aduc serviciile de cloud mai aproape de tine!

PC Garage și AdNet aduc serviciile de cloud mai aproape de tine!


Două nume puternice de pe piața IT din România, PC Garage – unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania și AdNet – un furnizor de top de servicii data center, anunță pe această cale încheierea unui parteneriat, în baza căruia PC Garage va comercializa pe platforma sa serviciile de cloud computing oferite de AdNet.
Prin intermediul acestor servicii, PC Garage vine în întâmpinarea cerinţelor pasionaţilor de jocuri ce doresc crearea unui server de gaming dedicat, folosind una dintre maşinile virtuale puse la dispoziţie de partenerul AdNet. Astfel, clienții PC Garage pot alege în funcţie de necesităţi, mașini virtuale din categoria Basic, Advanced și Expert, ce vor beneficia şi de un suport tehnic 24/7.
PC Garage a ales pentru acest parteneriat compania AdNet datorită vastei sale experiențe în furnizarea serviciilor de virtualizare și cloud computing, către clienți locali și internaționali.
“Vrem ca atunci când clientul accesează magazinul nostru, să găsească aproape orice işi doreşte în materie de gaming. De aceea, ne-am dorit să includem în oferta noastră şi o serie de maşini virtuale AdNet prin intermediul cărora, clienţii să îşi poată configura propriile lor servere pe gaming.” a declarat Razvan Pop, Director Marketing PC Garage.
„Colaborarea cu PC Garage aduce serviciile de cloud și virtualizare dezvoltate de specialiști IT români mai aproape de clienți. Calitatea acestor servicii, demonstrată pe piața internațională de profil, devine începând de astăzi accesibilă și publicului larg, la un click distanță, mulțumită parteneriatului cu PC Garage!” a declarat Tiberiu Croitoru, Sales Manager AdNet.

Află mai multe detalii despre ofertă accesând: http://www.pcgarage.ro/servere-gaming/adnet/

Despre PC Garage:
PC Garage a fost fondat în 2005 și este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Portofoliul numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe site-ul pcgarage.ro și peste 400.000 de clienți. În fiecare lună, site-ul magazinului ajunge la aproximativ un milion de vizite.
Mai mult, în aceşti 12 ani de activitate PC Garage a devenit cel mai cunoscut reper pentru toți cei pasionați de IT, Gaming si Hardware. Tot din pasiune a fost creat și forumul My Garage, definit de comunitatea pasionaților de hardware, overclocking, modding și putere mare de calcul în computere. Comunitatea „My Garage“ înregistrează peste 110.000 membri, aproximativ 470.000 vizite în fiecare lună și peste 1.400 review-uri realizate de clienții PC Garage.
Despre AdNet:
La 10 ani de la înființare, AdNet și-a consolidat poziția ca furnizor de renume pe piața serviciilor de cloud computing, având în portofoliul său clienți de renume. A construit și operează primul data center modular bazat pe standardul Tier-3 din România, în București, cât și un data center de ultimă generație în Cluj-Napoca. AdNet dispune de tehnologii și echipamente ultra performante, precum CISCO UCS, HPE 3PAR, CISCO Nexus, Arbor Networks, iar serviciile sale de virtualizare se bazează pe sistemul VMWare, liderul global în domeniu.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord