Panasonic a lansat noua gama de televizoare OLED la Varsovia

Panasonic a lansat noua gama de televizoare OLED la Varsovia


Astazi am fost prezent, in Varsovia, la evenimentul de lansare al noii game de televizoare OLED Panasonic – modelele prezentate au fost EZ950 si EZ1000 – acesta din urma fiind modelul de top, cu un cost estimat de 8000 de Euro. In curand voi primi in teste un astfel de televizor si va voi da mult mai multe detalii despre modul in care se comporta in viata de zi cu zi.

Evenimentul a fost extrem de original si bine organizat: culoarea negru a fost prezentata sub forma de miros, gust, sunet si, in cele din urma, vizual. Totul pentru a demonstra faptul ca noile televizoare OLED Panasonic afiseaza detaliile mult mai clar decat televizoarele produse de marcile concurente si ca negrul este redat cel mai fidel pe display-urile noilor televizoare OLED Panasonic.

sdr

sdr

dav

dav

dav

dav

mde

mde

mde

mde

sdr

sdr

cof

cof

Panasonic 14

Panasonic 15

dav

dav

cof

cof

Panasonic, companie japoneza fondata de Konosuke Matsushita, a lansat in 2015 primul televizor OLED. Unul dintre aceste modele a fost folosit de animatorul de la Hollywood Mike Sowa, pentru realizarea filmului The Accountant. Cu ocazia acestui eveniment, am aflat ca Panasonic are un laborator la Hollywood, unde se dezvolta noile tehnologii.

In 2017, Panasonic isi propune sa aduca experienta de la Hollywood in casele utilizatorilor datorita unui nou panel dezvoltat in colaborare cu specialistii de la Hollywood, cu filtru de negru si procesor HCX 2, datorita caruia televizorul poatea gestiona o gama impresionanta de un miliard de culori. Modelul de top al gamei este EZ1000, iar modelul EZ950 este cel de intrare in gama, ambele certificate UHD Premium si THX 4K.
In incheiere, trebuie sa va spun ca televizoarele OLED conventionale pierd detaliile in zonele intunecate, insa noile modele Panasonic ofera toate detaliile de care au nevoie cinefilii. Nici melomanii nu au fost uitati: cu aceasta ocazie a fost prezentat un soundbar Technics cu 13 difuzoare. Pretul pentru noile modele Panasonic OLED va porni de la 8000 dolari.
Articol scris de Gabriel, membru al echipei Blogatu.ro.

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord