O lenjerie pentru un somn de calitate si un concurs pentru fanii paginii Lenjeriidepat23.ro

O lenjerie pentru un somn de calitate si un concurs pentru fanii paginii Lenjeriidepat23.ro


Definitia cea mai exacta a somnului este urmatoarea: incarcarea bateriilor organismului pentru activitatile de a doua zi.” Minimalizand importanta odihnei nocturne, omul transforma adesea somnul intr-un cosmar, comitand urmatoarele erori:

-obiceiuri nesanatoase (consumul de alimente copioase, cafea, alcool inainte de culcare)

-o minte ocupata de probleme, dorinta de razbunare, forme variate ale rautatii

-pat, saltea si perne inconfortabile

-lenjerie de pat din material de proasta calitate

-lenjerie de pat uzata, decolorata, care sa-l determine sa stea de veghe, in loc sa se-ntinda pe ea, abandonandu-se in bratele lui Morfeu.

Iata calitatile celor mai odihnitoare lenjerii de pat:

  • Sa fie din materiale cat mai naturale, de preferinta bumbac ca intreg organismul sa simta rasfatul materialului catifelat, care nu produce iritatii sau mancarimi
  • Desenul sa fie odihnitor, placut privirii si mai ales sa nu se decolorize la spalat. Un imprimeu floral in culori delicate, un peisaj in culori pastelate va imprima subconstientului nostru ganduri optimiste si in asemenea asternuturi vom visa frumos.
  • Pretul sa nu fie dubios de ieftin. O lenjerie sub 100 de roni este de cele mai multe ori “de unica folosinta”.
  • Cusaturile sa fie finute si trainice in acelasi timp.
  • Aspectul creponat ne va scuti de calcarea repetata a lenjeriei dupa un somn agitat.

De asemenea ne putem asorta patul si somnul la anotimp: vara ne putem culca intre trandafiri, in lanuri de grau sau pe macii infloriti, toamna pe un covor de frunze sau in mijlocul fructelor si roadelor, iarna in sania trasa de reni a lui Mos Craciun.

Mare concurs mare, avand ca premiu cel mai odihnitor somn din lume vine de la Lenjeriidepat23.ro, care este Casa de Lux a lenjeriilor din Romania care-si premiaza colaboratorii!

De dragul clientilor, in perioada 6-25 iunie organizeaza concursul “Lenjeria Verii 2017”. Avand incredere in gusturile dumneavoastra si dorind sa tina cont de ele, sunteti invitati sa va alegeti modelul favorit de lenjerie de pe site, iar dupa aceea sa postati link-ul pe pagina dumneavostra de Facebook invitand prietenii sa dea like si share. Este important ca in postare sa utilizati hashtagul: #casaculenjerii.

Va fi declarat castigator participantul care strange cele mai multe like-uri, share-uri si comment-uri, premiul fiind  o lenjerie de pat din bumbac ranforce de cea mai buna calitate. Mult success si somn usor in lenjeriile comandate la Lenjeriidepat23.ro!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord