NVIDIA colaborează cu Activision și Bungie pentru a aduce ‘Destiny 2’ pe PC

NVIDIA colaborează cu Activision și Bungie pentru a aduce ‘Destiny 2’ pe PC


Unul din cele mai tari titluri ale anului poate fi jucat cu GeForce GTX în 4K, la 60 fps pe PC, la E3


LOS ANGELES — E3 — 13 iunie 2017 — NVIDIA, Activision și Bungie , creatorii francizei premiate Destiny, anunță astăzi un parteneriat prin care aduc în premieră franciza Destiny pe PC, prin intermediul mult-așteptatului joc de acțiune Destiny 2.

NVIDIA și-a oferit expertiza în PC gaming pentru a integra Destiny 2 în platforma de PC și pentru a maximiza beneficiile de performanță oferite gamerilor de plăcile grafice NVIDIA® GeForce® GTX – seria 10.

“Resursele NVIDIA pentru dezvoltatori, tehnologiile de gaming avansate și puterea platformei GeForce pentru PC îi fac partenerii ideali”, a declarat Pete Parsons, CEO al Bungie. “Platforma GeForce pentru PC oferă tehnologii și performanțe care le permit gamerilor să vadă universul Destiny exact așa cum ni l-am imaginat noi pentru gamerii de pe PC.”

Destiny 2 este un joc de acțiune first-person, continuând povestea jocului premiat și extrem de popular Destiny. Jocul oferă un scenariu realist și coerent, precum și un nou început pentru toți gamerii casual sau competitivi.

“Destiny este o franciză consacrată în lumea gaming-ului”, a declarat Tony Tamasi, senior vice president of Content and Technology în cadrul NVIDIA. “Am colaborat îndeaproape cu Bungie și Activision pentru a extinde universul Destiny spre platforma PC și pentru a livra tehnologii de gaming cool și o experiență bazată pe comunitate în Destiny 2.”
Experiența Destiny 2 pe PC
Colaborarea dezvoltatorilor cu NVIDIA a început în stadiile incipiente de dezvoltare a jocului. Inginerii companiei și-au pus în valoare expertiza și au oferit acces specialiștilor Bungie la resurse și tool-uri de dezvoltare. Relația s-a dezvoltat, astfel că plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 Tiau fost selectate pentru debutul Destiny 2 pe PC în cadrul evenimentului de reveal al Activision de pe 18 mai.

Destiny 2 va beneficia de feature-urile avansate oferite de platforma PC, precum suport pentru rezoluție 4K, framerate-uri optime, suport pentru mouse și tastatură cu custom key mapping, text chat, field of view ajustabil, control detaliat al setărilor de PC și suport pentru monitor de format 21:9.

NVIDIA și Bungie colaborează la îmbunătățirea performanței și pentru a se asigura că gamerii vor avea suport pentru feature-urile și tehnologiile oferite de platforma de PC GeForce GTX, precum drivere Game Ready Drivers, tehnologia pentru monitoare NVIDIA G-SYNC™, setări optimizabile și GeForce Experience.

Destiny 2 pe PC în 4K la E3, exclusiv la standul NVIDIA
NVIDIA are disponibile zeci de sisteme PC cu GeForce GTX 1080 Ti pentru Destiny 2 la rezoluție 4K pe display-uri NVIDIA G-SYNC la standul 5230 din West Hall, în cadrul E3.

Participanții la E3 pot juca Destiny 2 în modul ”campanie” pe PC la standul NVIDIA. Influenceri și jurnaliști din toată lumea vor fi prezenți și vor capta și share-ui propriile imagini 4K cu Destiny 2 pe PC, în premieră.

Trailer-ul 4K cu gameplay pentru PC a fost lansat
Canalul de YouTube NVIDIA GeForce găzduiește primul trailer de gameplay pentru Destiny 2, pe PC. Acesta este primul conținut din joc la rezoluție 4K dedicat PC-urilor, prezentat publicului larg. Trailerul rulează la 60 frame-uri pe secundă, fiind construit cu ajutorul unui GeForce GTX.

Destiny 2 disponibil la achiziția GeForce GTX, pentru o perioadă limitată
Gamerii care achiziționează o un sistem PC sau laptop cu placă grafică GeForce GTX 1080 Ti sau GeForce GTX 1080 vor primi jocul Destiny la data lansării acestuia pe PC și vor primi acces la versiunea PC beta.(1) Oferta va fi disponibilă de pe 13 iunie 2017, ora 6 a.m. PT, până pe 27 iunie. Mai multe informații sunt disponibile pe GeForce.com.

Fiți la curent cu noutățile NVIDIA
Abonați-vă la blogul NVIDIA, urmăriți-ne pe Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn și Instagram, vizualizați videourile NVIDIA pe YouTube și imaginile pe pagina de Flickr NVIDIA.

Despre NVIDIA
NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a inventat unitatea de procesare vizuală în 1999, inovație care a redefinit grafica pe computer și a revoluționat computingul în paralel. Recent,deep learning-ul realizat prin GPU a dus la dezvoltarea inteligenței artificiale – noua eră a computingului – cu GPU acționând ca un creier pentru computere, roboți și mașini autonome care percep și înțeleg mediul înconjurător. Mai multe informații la http://nvidianews.nvidia.com/.

Despre Activision
Activision Publishing, Inc. are sediul în Santa Monica, California și este un publisher și producător de top de entertainment interactiv. Activision își desfășoară activitatea în întreaga lume. Mai multe informații despre Activision și produsele sale sunt disponibile pe site-ul companiei, www.activision.com sau urmărind @Activision.

Despre Bungie
Bungie este un studio de dezvoltare de jocuri independent, deținut de angajați, focusat pe crearea unor lumi care să inspire comunitățile de gameri. De mai bine de 25 de ani, studioul creează unele dintre cele mai apreciate francize de gaming din lume, precum Marathon, Myth, Halo și Destiny. În prezent, Bungie se concentrează pe dezvoltarea celui mai așteptat titlu al momentului, Destiny 2.

+ There are no comments

Add yours